Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisiliğini bırakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene üniversiteye yerleştim. Çok klişe olacak ama zeki ama çalışmayan öğrenci grubundanım diyebilirim. İyi bir anadolu lisesinden mezun oldum ama lisede cok calısmadıgım icin yks de başarı elde edemedim.110K sıralama ile ankarada özel bir üniversitede yüzde 50 burslu olarak bilgisayar muhendisligi bolumune yerlestim. Yazılıma,bilgisayara ilgim var mıydı hayır yoktu ama bu sıralamayla daha iyi ne yazılabilir bilemedim ayrıca ailemin dayatması ve "geleceğin mesleği" klişesiyle bu tercihi yaptım.

Aslında bölüme başladığımda zamanla alışırım diye düşünmüştüm ama öyle olmadı maalesef. Bölümde çok zorlanıyorum ve açıkcası hiç sevemedim bana göre bir bölüm olmadığını düşünüyorum.

Şu an 1.sınıftayım mezun senemde kazandım burayı. Eşit ağırlıkta sıralamam 100K idi iktisat düşünüyordum ama ailem iş bulamayacağımı iddia etti yazmadım. Şu an bölümü bırakmayı düşünüyorum ama ailem olumlu karsılamayacak diye dusunuyorum. Farkındayım bilgisayar müh geleceği parlak maaş iş vs konusunda daha avantajlı ama hiç mutlu değilim ve ilgi duymuyorsanız gerçekten okuması zor bir bölüm.

Üniversite puanımla Ankara Siyasal iktisata geçme düşüncesi var ama sizce mantıklı mıdır iktisat okursam iş sahibi olabilir miyim özellikle yaşca büyüklerimin tavsiyelerini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik5844 -- 1 Nisan 2023; 0:37:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.