Şimdi Ara

Bilgisayar Müh. için ÖZYEĞİN/BİLGİ/KADİR HAS ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özyeğin %75 burs denicem diğerleri için de %50 girerim heralde, fiyatları yakın gibi ama bilgili arkadaşlar özellikle buralarda okuyan arkadaşlar varsa okulların avantajları ve dezavantajları konusunda beni bilgilendirebilirler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Blanc -- 25 Temmuz 2012; 18:09:01 >

• Hocam 3 üde birbirinden iyi ama ben kadir has derim.
  • Özyeğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeBroglie

Özyeğin

valla ben de öyle düşünüyorum ama bilmiyorum Kadir Has'ta iyi diyorlar.
  • Ben bahçeşehiri tercih ederdim öncelikle konumu çok güzel beşiktaşta boğaza bakıyor şehirle iç içe ayrıca sitesine bakarsan silikon vadisine yaz okuluna gönderiyor ve staj olanakları çok fazla co-op sistemi çok hoş bir araştırmanı öneririm.
  • yukarı, güzel öneriler geliyor.
  • Özyeğin derim ben..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ceng İçin Sabancı vs İTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

Özyeğin %75 burs denicem diğerleri için de %50 girerim heralde, fiyatları yakın gibi ama bilgili arkadaşlar özellikle buralarda okuyan arkadaşlar varsa okulların avantajları ve dezavantajları konusunda beni bilgilendirebilirler mi ?

sıralamanız nedir
  • Aynı soruyu ben de soracaktım :)

Dn: Sıralamam 147.067
  • quote:

Orijinalden alıntı: artariel

quote:

Özyeğin %75 burs denicem diğerleri için de %50 girerim heralde, fiyatları yakın gibi ama bilgili arkadaşlar özellikle buralarda okuyan arkadaşlar varsa okulların avantajları ve dezavantajları konusunda beni bilgilendirebilirler mi ?

sıralamanız nedir

72679
  • Eğer şehir üni bilgisayar müh düşünürsen sorularını cevaplayabilirim ben elektrik elektronik okuyorum.
  • quote:

quote:

quote:

sıralamanız nedir

72679

ben de 50k ile %100den başlayıp %25e kadar yazacam özyeğini. artık girersen falan buluşuruz. özyeğini tercih ederim gidip gördüm, sağlam hayvani bir üniversite. marka takıntılı insanlar laf ediyor ama eğer odtü itü gibi teknik üniversite alternatiflerin yoksa buraya git

• quote:

quote:

quote:

quote:

sıralamanız nedir

72679

ben de 50k ile %100den başlayıp %25e kadar yazacam özyeğini. artık girersen falan buluşuruz. özyeğini tercih ederim gidip gördüm, sağlam hayvani bir üniversite. marka takıntılı insanlar laf ediyor ama eğer odtü itü gibi teknik üniversite alternatiflerin yoksa buraya git

Usta ben %100 ve %75 yazacağım %50 olursa ailemi çok büyük yüke sokarım zaten adam gibi çalışmadım Girersek buluşuruz tabi

• Yukarıı
  • özyeğin geleceği olan bir üniversite. risk almayı sevenler yazsın derim. tercih sebebiyle değil ama girişimcilik günü kapsamında rektörüyle zaman geçirmişliğim var. atak, kendini geliştirmek, yeni, farklı şeyler yapmak isteyenleri boş bırakacaklarını sanmam.
  • Bahçeşehir'i çeşitli sebeplerden dolayı eledim ama şimdi de aklım Bilgi'ye takıldı sizce diğerlerine göre ne durumda Bilgi ?
    Bir de Özyeğin'in taksit imkanları yetersiz geldi aileme sanırım üzülerek vazgeçicem ondan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.