Merhaba arkadaşlar ben 27 temmuz-27 ağustos arası portekizde bulunacağım erasmus+ kapsamında.Tercihimi yurtdışındayken yapacağım ama kayıt yapacağım üniversite elektronik kabul etmiyorsa ne olacak onu düşünüyorum. Sanırsam tüm üniversitelerde varmış artık ama emin olmak istedim.Zaten dönüş tarihim genel olarak kayıt tarihine uyuyor ordan kurtarırım diye düşünüyorum yüz yüze lazım olursa diye ama mesela 2019da ağustosun ortasında kayıt olmuş.Gerçi o sıra sınav erkendi.Bu sene ağustos sonu eylül başı olur diye düşünüyor herkes ama emin olmam lazim. Bilginiz var mı? Teşekkürler. |
Bilgisayar Müh. bütün devlet üni'lerinde E-Kayıt mevcut mu?
-
-
Bazı vakıf ünilerinde yüzyüze kayıt gerekebilir, Bilkent gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru net bir bilgi olmayabilir ancak şu an rastgele bir üni sayfasına girdim ve "Yerine başkasının kayıt yaptırabilmesi için noterden vekalet ibraz etmeleri gerekmektedir." yazıyordu. Yani ben de böyle düşündüm en kötü ihtimal vekalet verirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 6 Temmuz 2021; 14:4:19 > -
devlet üni'si yazmayi planliyorum.
-
gitmeden aileme vekalet bırakayım ozaman,nasil oluyor bilginiz var mı? yoksa google'layacagim. ondan sonra buraya paylasirim belki.mantikli geldi bu arada cok tesekkurler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariscannazlican -- 6 Temmuz 2021; 14:10:16 > -
Hocam hiç bilmiyorum ama biraz masrafı olan bir şey galiba 200-300 lira ama dediğim gibi benim aklıma bu geldi sadece, böyle yapabilirsiniz olur falan demiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 6 Temmuz 2021; 14:12:54 > -
-
ya aslinda bu sonuca ben de internette arastirarak vardim ama forumda bilgisayar muhendisliginde e-kayitta sikinti yasamis olan varsa duymak icin actim konuyu.bazi bolumler cagiriyormus cunku.anadolu aöfle alakam olmadigi icin orasi beni etkilemeyecek ama bilgi icin tesekkurler.
istisna olan universiteleri nasıl bulabilirim? yani ona gore onlem almak istiyorum.vekalet isi de tam belli degil gibi duruyor.sanirsam gecerli sebep lazim,yurtdisinda olmak gecerli bir sebep bence.
sanirsam tek sansim dondugumde kayıt tarihi olmasi,eylülün başı olsa yeter bana.ama e kayıt olabileceksem hic sikinti olmaz demektir.
-
sıralama tahmininiz vardır illaki o aralıktaki tüm ünilere bakın
-
hahahadh cok mantikli,hic aklima gelmemisti,hemen yapiyorum suanda,tesekkurler,sonucu paylasirim.
daha fazla bilgisi olan varsa da dinlemeye acigim :)
edit: baktim,gtü,ankara,ege,deü,ytü,estü kabul alıyor e-devlet ile.Ama google'da aratırken "(üni ismi) e-kayıt" diye arattım.bölümün önemi yok yani sanırsam.
Bu bilgi yeter bana aslında ama yine de,vekalet hakkında bilgisi olan,yada konu hakkında daha fazla bilgisi olan varsa duymayı isterim,tesekkurler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariscannazlican -- 6 Temmuz 2021; 14:46:8 > -
tamamdir,tesekkurler.
up
-
bazı üniler sağlık raporu istiyorlar bazılar e kayıt yapıyor
bazıları da elden belge istiyor üniden üniye değişecektir
-
Ben bana gelebilecek üniversiteleri arattim "(üni ismi) e kayıt" diye hepsi e-kayıtı nasıl yapacaklarını anlatıyordu kendi üniversiteleri için.Bölümün önemi yoktur sanırsam? Çoğu devlet üniversitesinde var gözüküyor çünkü.
-
up
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X