Şimdi Ara

Bilgisayar Modemi Görmüyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wireless internetim var eskiden kabloyla bağlanıyordum ama format attıktan sonra modemi görmedi kablosuz olarak bağlanabiliyorum (laptopdan)

Lütfen Yardım Edinn :((

• Driver yüklü mü ? yüklü değil ise kablolu bağdaştırıcıyı görmez
  • driver yüklü kablo anakarttaki ethernete bağlı :S
  • Peki modem üzerindeki LAN ışığı yanıyor mu ? kabloyu çıkarıp takın ışıkta bir değişiklik olacak mı eğer hiç yanmıyorsa kabloda sorun vardır yada bağdaştırıcı devre dışı fln bırakılmıştır
  • yanıyor çıkarıp taktım bir değişiklik olmadı :S
  • İlginç wifi ı devre dışı bırakınca kabloyu takınca sağ alt tarafta bi değişiklik olmuyor mu bu arada xp mi windows 7 mi var ?
  • xp var ve bilgisayarım masaüstü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Driverını bir daha kurmayı dene. Ethernet kablosunda bir sorun olabilir. Modemden laptopa bağla bir etherneti bak bakalım çalışıyor mu kablo.
  • Aklım laptopada gitmiş benim
  • kabloyu değiştirdim aynı sorun devam ediyor şimdi home everestten anakarta baktım bilinmiyor dedi bende sorun ondadır dye düşündüm driverini indiriyorum inş olur
  • Ben bugün tp link model modem aldım , pc tanıyor ama internet ışığı yanmıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Ben bugün tp link model modem aldım , pc tanıyor ama internet ışığı yanmıyor ?

Kullanıcı adı ve şifreyi girdiniz mi ?
  • Arkadaşlar ethernet kablosu ile bağlandığınızda zaten tanıma diye bir olay yok, tanıtma olayı usb den bağlarken geçerli.
    İlk olarak Aygıt yöneticisini kontrol et herhangi bir ünlem veya soru işareti varmı bak sonra ağ bağlantılarına gir ordaki yerel ağ bağlantısına bak bağlı değilmi diyor internet yokmu diyor
    kasanın arkasında ethernet kabolsunu taktığın yerdeki ışık yanıyormu onada bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

quote:

Modem arayüzüdne kullanıcı adını girmeden internet bekliyormuşum

Uzun zaman olmuştu modem kurmayalı , sağol yardımın için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

quote:

Modem arayüzüdne kullanıcı adını girmeden internet bekliyormuşum

Uzun zaman olmuştu modem kurmayalı , sağol yardımın için

Bende unutmayayım diye ayda bir resetliyorum

• Kardeş ben şu usb olayını çözemedim ve ağ bağlantılarımda hiç birşey yok bomboş gözüküyor
  • Arkadaşım modem kurulum cd sini kurmanı tavsiye ederim ve modem (ttnet,smile ) şifresi yanlış olabilir .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.