Bildirim
Bilgisayar Modemi Görmüyor :(

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Driver yüklü mü ? yüklü değil ise kablolu bağdaştırıcıyı görmez -
driver yüklü kablo anakarttaki ethernete bağlı :S -
Peki modem üzerindeki LAN ışığı yanıyor mu ? kabloyu çıkarıp takın ışıkta bir değişiklik olacak mı eğer hiç yanmıyorsa kabloda sorun vardır yada bağdaştırıcı devre dışı fln bırakılmıştır -
yanıyor çıkarıp taktım bir değişiklik olmadı :S -
İlginç wifi ı devre dışı bırakınca kabloyu takınca sağ alt tarafta bi değişiklik olmuyor mu bu arada xp mi windows 7 mi var ?
-
xp var ve bilgisayarım masaüstü -
Driverını bir daha kurmayı dene. Ethernet kablosunda bir sorun olabilir. Modemden laptopa bağla bir etherneti bak bakalım çalışıyor mu kablo. -
Aklım laptopada gitmiş benim -
kabloyu değiştirdim aynı sorun devam ediyor şimdi home everestten anakarta baktım bilinmiyor dedi bende sorun ondadır dye düşündüm driverini indiriyorum inş olur -
Ben bugün tp link model modem aldım , pc tanıyor ama internet ışığı yanmıyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: @Majesty
Ben bugün tp link model modem aldım , pc tanıyor ama internet ışığı yanmıyor ?
Kullanıcı adı ve şifreyi girdiniz mi ? -
Arkadaşlar ethernet kablosu ile bağlandığınızda zaten tanıma diye bir olay yok, tanıtma olayı usb den bağlarken geçerli.
İlk olarak Aygıt yöneticisini kontrol et herhangi bir ünlem veya soru işareti varmı bak sonra ağ bağlantılarına gir ordaki yerel ağ bağlantısına bak bağlı değilmi diyor internet yokmu diyor
kasanın arkasında ethernet kabolsunu taktığın yerdeki ışık yanıyormu onada bak -
quote:
Orijinalden alıntı: ezimuse
quote:
Kullanıcı adı ve şifreyi girdiniz mi ?
Modem arayüzüdne kullanıcı adını girmeden internet bekliyormuşum
Uzun zaman olmuştu modem kurmayalı , sağol yardımın için
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ezimuse
quote:
Kullanıcı adı ve şifreyi girdiniz mi ?
Modem arayüzüdne kullanıcı adını girmeden internet bekliyormuşum
Uzun zaman olmuştu modem kurmayalı , sağol yardımın için
Bende unutmayayım diye ayda bir resetliyorum
-
Kardeş ben şu usb olayını çözemedim ve ağ bağlantılarımda hiç birşey yok bomboş gözüküyor -
Arkadaşım modem kurulum cd sini kurmanı tavsiye ederim ve modem (ttnet,smile ) şifresi yanlış olabilir .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X