Şimdi Ara

Bilgisayar kullanırken birden görüntü gitmesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. İkinci el aldığım bir bilgisayar ile alakalı can sıkıcı bir sorunum mevcut.

Almadan önce ekran kartı,ram,işlemci stres testlerini yaparak almıştım onu belirteyim, daha bismillah dedim yani sisteme. bilgisayarda tam olarak ne yaptığımda oluyor bilmiyorum ama belli bir süre kullandıktan sonra ekran kapanıyor ve ekrana görüntü verilmiyor. monitöre güç gittiğini monitör ışığının yanıp sönmesinden anlıyoruz. ayrıca normal şartlar altında kasa yük altında çalışırken yanan kırmızı ışık ekran karardıktan sonra hiç yanmıyor. dünden beri 4 kere format attım. test yapmasam adamın evini basacağım da test yaptım benimle mi ilgili bir türlü anlamıyorum.

bu arada format attıktan sonra yaptıklarımı teker teker yazayım;
    1-format(win 7 64 bit)
    2-lan driver kurulumu(asus sitesinden)
    3-chipset kurulumu(asus sitesinden)
    4-opera indirme ve kurma
    5-audio driver kurulumu(asus sitesinden)
    6-amd'nin sitesinden ekran kartı driver kurulumu
    7-steam indirme, kurma ve cs'yi indirmeye bırakma

ne oluyosa buradan sonra oluyor. birden ekran gidiyor ve monitörün ışığı yanıp sönmeye başlıyor.

sistemim de aşağıdaki gibidir;
    anakart: asus m5a97 r2.0
    işlemci: amd fx6300
    ekran kartı: sapphire rx 590 nitro 8gb
    ram: hyperx 1600mhz 8x2 gb ddr3 ram (biri siyah,biri mavi renk ve 1-3,2-4 şeklinde takılıyor)
    monitör: Samsung 21,5" S22C150N full hd monitör(vga olduğu için dönüştürücü kullanıyorum)
    güç kaynağı: markasını hatırlayamadığım 600w güç kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unluckybastard -- 30 Nisan 2020; 8:4:18 >

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up. arkadaşlar yardımınız lazım.
  • Sorun ekran kartında olabilir hocam yanlış driver kurduysan böyle sorunlar olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.