Şimdi Ara

Bilgisayar kendini resetliyor ve saatlerce açılmıyor.[Çözüldü - Çözüm Anlatıldı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım sürekli kendini resetleyip saatlerce açılmıyordu bu sabah elektrikler gidip geldi yine açılmadı normaldir dedim ama halende açılmadı usb fan takıyorum çalışıyor başka psu denedim yine çalışmadı yardımcı olabilecek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayetweb -- 16 Şubat 2012; 18:18:13 >

• komple söküp taktım bilgisayarı elektrik var anakartta ama yinede açılmadı
  • bu gibi sorunlar genelde psu kaynaklı olabilir ama aklıma anakartın sorunlu olması ihtimali geliyor
  • Elektrik gidiyorsa anakartı kontrol ettir arkadaşım. Eminim sorun ondadır.
  • çalışan bir psu denedim fakat aynı sonuç anakartı nasıl test edebilirim
  • Dün bilgisayarımda msndeyken
    kasadan çat diye ses geldi sora
    kasayı kapadım açarkenbeyaz ekranda casper yazıp öle
    donuyordu sora tekrar kapadım
    sistem açıldı bu arada bu olay 2,
    3 defa tekrarlandı tabi 3cüsnde
    gece ıcan fotbal sitesne grmştm
    oyuna daha grmeden kasadan Çat diye ses geldi daha pc
    dondu tkrar kapatp açaym
    dedm fakat busefrde ekrana
    gôrntu gelmıor napmalym ne önerirsnz bna bu arada işlemci fanım herşey çalşyor işlemcı fansz bile buz gbi
    Nolur yardmcı olun şmdıden tşkr
    edyorum hepnze.
  • @emre
    sen bedava yaşıyosun o kasayı hemen git götür yerine anlat derdini bırak onlar halletsin

@ayetweb
    statik elektrik olabilir mi beyler ram i sürekli tak çıkar bunları yapmadan önce elini duvara felan sür tut biraz anakartta da bir problem olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar hiç birşey yapmadan bekledim az önce açtım fanlar çalıştı çalıştığı gibi de durdu yine aynen devam ediyor sorun
  • Kardeşim bilgisayarın Power tuşuna fişten çekip herşeyi 10 12 defa ard arda bas. fişe tak çalıştırmayı dene
  • windows kurulu baska bı hdd ıle dene,fakat ramda olma olasılıgıda muhtemel,ilk olarak ram'ları test ederek basla bence.
  • Arkadaşlar sorunu hallettim cevap yazan herkese teşekkürler aynı sorunla karşılaşanlar için anlatayım
    Bilgisayarın bütün bağlantılarını kesip bir gün dinlendirdim
    sonra kasayı açıp anakart üzerindeki bütün kabloları çıkardım
    fanlar işlemci ramleri ve BİOS PİLİNİ (riskli işlem bilmeyenler yapmasın) söktüm
    birkaç saat öyle beklettim sonra rem ve işlemciyi takarak elektrik bağlantısını yaptım
    bismillah deyip bastım açma tuşuna açıldı
    tekrar kapatma tuşuna basıp kapattım
    ve diğer parçaları taktım sorunsuz açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayetweb -- 16 Şubat 2012; 18:19:55 >
  • Unutmadan bios pilini çıkarmak önemli en az 10 15 dk beklemesi lazım tam boşalması için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.