Bilgisayarda hic bi sey yapmasamda sadece acıkken 1 sn bile duraksamadan bisiler yüklermis gibi kasıyor ..
Cıldırıcam oyuna giricem oyunda don allah don don allah don ne yapcagımı bilemiyorum..
virüsten demeyin uzun süredir internetten bisi indirmedim..
Bide bu olay dun aksam olmaya basladı bilgisayarı acık bırakıp yattım bi kalktım kasım kasım kasılıyor..
Bak halan kasılıyor ya ne yapcaz arkadaslar .
antivirüstende olabilir..yada ramdan...yada yaada anakartın fanında sorun vardır..benmkinin ayagı kırılmıstı yerinden oynamıs ondan cok iyi sogutmuyordu ve oyunlarda kasıyordu..bence kasanın icinide kontrol et..
"Görev yöneticisinden" çalışan programlara bakabilirsin. Orada CPU'yu veya rami çok kullanan bir program var mı kontrol et.
kasadaki fanlar yeterimi ayrıca pc de çalışan ve çakışan programlar varmı
RAM ilave edersen sorun hallolur (RAM yetemeyebiliyorudur)
Yüksek ihtimal ram yetmiyodur. Bende de oluyor arada, sanırım çok ram yediği için pc. ram almayı düşünüyorum ben de bu yüzden.
quote:
Orjinalden alıntı: OkyaNuS.
Yüksek ihtimal ram yetmiyodur. Bende de oluyor arada, sanırım çok ram yediği için pc. ram almayı düşünüyorum ben de bu yüzden.
Bir gecede Ram mi bitti pc de
Havalar sıcak aşırı ısınıyordur pc kasanın kapağını aç bir de öyle dene bu şekilde de olmuyorsa dosyalarını yedekleyip format at C'ye.