Şimdi Ara

Bilgisayar kendi kendine format attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgisayarın hardiski c vd olmak üzere ikiye bölünmüş ve ntfs uzantısındaydı. Ama hardiski birleştirmiş ve hardisk biçimlendirilmemiş gibi gözüküyor. Hardiskimin içinde de önemli belgeler var onlara nasıl ulaşabilirim.

• bazı programların sayesinde ulaşabilirsin...(Mesela recover my files=.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rivaldo49 -- 12 Mayıs 2008; 19:25:29 >
  • hocam veri kurtarma programlarıyla kurtarma şansın var fakat hdd format atmış ilginç bişey hemde kendi kendine
  • Bilgisayar kendi kendine format mı attı dedin yoksa benmi yanlış anladım.Eğer öyleyse bir virüs var kullanıcının gözü önünde sanal format atıyor.Büyük ihtimalle ona yakalanmışsındır.Tavisiyem virüs taraması yapman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superdeve

Bilgisayar kendi kendine format mı attı dedin yoksa benmi yanlış anladım.Eğer öyleyse bir virüs var kullanıcının gözü önünde sanal format atıyor.Büyük ihtimalle ona yakalanmışsındır.Tavisiyem virüs taraması yapman

Katılıyorum yoksa imkansız.
  • bilgisayara kendi kendine format atamaz arkakdaşım lütfen bence ilk önce şu başlığı değiştir vrüsten kaynaklanan bir problem olur lütfen kaspersky veya avira premium security suite ile sistemini full tarat daha sonra eğr sru düzelmez ise recovery my files ile b,lgilerini kuratararak yeniden format işlemi ni dene ve bilgilerin tekrar aktar.
  • selam arkadaşlar benim bir sorum olacaktı bende ''bu boş diski hazırla'' hatası çıkıyor vistada, hiç bir dolu cd yi kullanamıyorum bir fikri olan varmı.Bazen cdnin içine girebiliyorum ama sonra gene aynı hata çıkıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar merhaba ben 5 gün önce bi sorunla karşılaştım ve hala çözemedim sorunum bilgisayarı bi gün normal bi şekilde kapattım ancak sabah açtığımda bilgisayar kendine reset atmış galiba bir sürü uygulama silinmiş arka plan bilgisayarı ilk aldığımda olan resim olmuş sadece 6 uygulama silinmemiş bu sorun yüzünden derslere giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarımın markası asus

• sistem geri yüklemeyi deneyebilirsin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.