beyler önce umursamadımda şmidi iyice ağırlaştı kasmaya başladı ilk baştaki gibi değil bilgisayarı ortalama 3 hafta veya 1 ay oldu gece kapattım yattım sabah açtım 2 dakikada açıldı bilgisayar bayağı uzun normale göre böyle klasör açarken bile donuyordu 1 saniye falan donup geri geliyor şuan mesela ilk açtığımda klasöre veya chrome smigesine hertürlü şeye tıklıyorum açılmıyor tıklıyorum açılmıyor 1-2 dakika sonra bastıklarımın hepsi açılıyor çok sinirim bozuldu oyunlarda falan kasıyor lol de yükleme ekranında çok uzun sürüyor oyunda etkilemiyor tek tesellim o ama facede falan gezemiyorum resmen kaspersky junkwareremowal yac ve avastla tarattım napabilirim format attırmakta istemiyorum yaz başında attırmıştım enson attırdığımız yerde bayağı uzak üşeniyorum birazda yardıme edin
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bilgisayarınızın açılışında çalışan programları kontrol edin gereksizleri kapatın ben tamamını kapatıyorum sorunu yaratanın açılışta çalışan programlar nedeni ile oluştuğunu düşünüyorum şayet burada bir sıkıntı yoksa hdtune ile hdd sağlık durumunu test edin.
açılıştaki bütün programlar kapalı zaten benim virüs falan olabilirmi dicemde o kadar tarattım hepsi birsürü virüs buldu ama çözmedi devam etti şimdi bide combofix i denicem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme