Şimdi Ara

Bilgisayar Kapanıp Açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir sistem üzerinde çalışan bilgisayarım belirli olmayan aralıklarla kapanıp açılıyor. PLC'ye bağlı olarak çalışan bir bilgisayar.
    Bilgisayar arızalı diye bilgisayarı söktüm ve servise götürdüm fakat servis herhangi bir arıza tespit edemedi bende kendi evimde denedim ve hiç restart atmıyor. Düşüncem bilgisayarda bir sorun olmadığı ancak sistem çalışırken bazen 5 dakika bazen 1 saat bazende hiç restart atmadan çalışıyor.

Restart atarken herhangi bir uyarı vermiyor sistem kapatılacak vs diye sanki restart tuşuna basmışız gibi kendisini kapatıp açıyor. Ben elektrikten şüphelendim power supplyı değiştirdim. Aynı prizde başka bilgisayarda var o restart atmıyor acaba bağladığım donanımdan kaynaklı bir sorun olabilir mi PLC vs anlamında.?

RAM den Ana Kart tan veya CPU ısınmasından kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü başka yerde çalıştığında sorunsuz hiç kapanmadan çalışıyor ayrıca bazen yeni açıldığında henüz soğukkende yapıyor.

Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

• fazla ısınıyor olabilir. kapakları açıp yeterli şekilde soğutun ve deneme yapın...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.