Şimdi Ara

Bilgisayar kapalıyken USB güçü kesme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilgisayrım kaplıyken usblerden güç kesilmiyor. Mouse'umda çok ışıklı olduğu için(Lazeri değil,üstü 4 farklı led ile kaplı) bunu kapatmak istiyorum.Bir çözüm yöntemi var mı?

Not: Lütfen prizi çek,power şalteri indir gibi çözümler sunmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: CpOnedin

Merhaba, bilgisayrım kaplıyken usblerden güç kesilmiyor. Mouse'umda çok ışıklı olduğu için(Lazeri değil,üstü 4 farklı led ile kaplı) bunu kapatmak istiyorum.Bir çözüm yöntemi var mı?

Not: Lütfen prizi çek,power şalteri indir gibi çözümler sunmayın

biostan kapatabilirsin
  • biostan nasıl kapatılcak??
  • azt06 kullanıcısına yanıt
    Nasıl kapatılacak? Bu seçeneği çok söylüyorlar ama BİOS ta bulamadım böyle bir seçenek. Tarif edersen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilecik_11

biostan nasıl kapatılcak??

bıoslar farklıdır arkadaşlar anakartınıza ait

ufak bi arama yaparak kendi biosunuzla ilgili olan kısmı bulabilirsiniz

benim buradan şudur şudur dememi beklemeyin
    Hocam bende zaten belirttim aramalar yaptım işe yarar birşey yok ve BİOS'ta bulamadım diye.Klasik en çok rastlanan bir bios benimki de. Aşağıda resmi var. Eğer biliyorsan bu BİOS'ta nasıl yapılıyor cevaplarsan sevinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CpOnedin -- 7 Şubat 2014; 13:05:11 >
    BIOS'tan kapatıldığında kullanılmaz hale gelmiyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CpOnedin

Hocam bende zaten belirttim aramalar yaptım işe yarar birşey yok ve BİOS'ta bulamadım diye.Klasik en çok rastlanan bir bios benimki de. Aşağıda resmi var. Eğer biliyorsan bu BİOS'ta nasıl yapılıyor cevaplarsan sevinir.

O bios hangi anakartin arkadasim bios capsi koymayla olurmu bu ben diuotumki ayni anakart ile bu problemden muzdarip olanlar illaki vardir o sekilde arat diyorum sen bana bios capsi koyuyosun prizden cek veya salyer indirmeden farkli bi cozum sunun demiasin bende bios dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.