Şimdi Ara

BILGISAYAR KAPALI IKEN INTERNET UZERINDEN SINIRSIZ VE BEDAVA KONUŞMAYA NE DERSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Gerekli Malzemeler

1) Internet Hattı

2) Normal Bir telefon

3) 1 Adet Ata cihazı

Snra sınırsızca bedava konuşun...

Ayrıca aynı sistemle, dünyanın herhangi bir ülkesindeki veya iki sokak ötedeki ; bir veya sınırsız sayıdaki arkadaşlarınızla kablosuz Kulaklık ve microfon ile bilgisayar kapalı iken sınırsız ve bedava konuşabilirsiniz. ilgilenen arladaşlara itina ile duyrulur,
    İlgilenen arkadaşlar memnuniyetle yardım ederim .Bana yazın

• sen konuştunmu denedinmi , maliyet kaça bu aletin sitesi neresi gerçekse deneyelim
  • Bu Ata cihazı dediğin voip adaptör olmalı. Sanırım aynı cihazdan karşı tarafta da olması kaydıyla bedava konuşulabiliyorsun değil mi? Fiyatı ne kadar peki?
    Bende de Voip adaptör (Linksys Pap2T) var. Bilgisayar olmadan yada kapalı iken (internet olması kaydı ile) hem sabit hatları (şehiriçi, şehirlerarası ve cep) çok ucuza konuşabiliyorum. Ayrıca yurt dışı birçok ülkeyi de bedava arayabiliyorum. Telefon faturam (hem GSM, hemde Telekom) sürekli sabit ücret geliyor.
  • hem bu aletden karşı tarafdada olması gerek ,

hemde yurt içi ve dışı normal cep hepsiyle konuştum derken onlardada o alet takılıykenmi geçerli olmadanda mı nasıl yani?
  • Bilgisayar kapali iken dedigine gore,karsi taraftada bahsettigi cihazdan olmasi gerekir diye tahmin ediyorum.
  • kullanan varmı başka tecrübesini anlatsın
  • dediğinizi bilmiyorumda, benim kullandığımhttp://www.kredici.net ten aldığım kontörle yurt içi Yurt dışı amerika dahil karasal hatlarla haftalık 300 dk bedava görüşmem olduğu bi iyiliği karşı tarafın bilgisayarı olsun yada olmasın ev telefonunu arayıp konuştuğumdur. ben memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sistem yukardaki şemada anlatıldıgı gibi çalışmakta. Eger resimdeki cihazdan bir tane edinirzseniz ayarları ve arama planını bulundugunuz ile gore yapıp normal telefonlarla %400 (Dörtyüz yanlış yazmadım ) Ucuz kendi aranıda ise ülke ve şehir fark etmezseniz B E D A V A konuşabilirsiniz.
    Ayarları yapmanıza ben yardımcı olurum.

• Degişik modelleri olmakla birlikte benim kullandığım Ata cihazı budur.

1 Ethernet girişi
    1 power
    1 Normal Telefon Baglamak için giriş vardır.

BILGISAYAR KAPALI IKEN INTERNET UZERINDEN SINIRSIZ VE BEDAVA KONUŞMAYA NE DERSİNİZ
  • Benim kullandığım cihazın adı ise Linksys Pap2T'dir. Yani bir Voip adaptörüdür.
    (VOIP, İnternet ağları üzerinden ses anlamına gelmektedir.(voice over internet protocol). Internet alt yapısını kullanarak telefon görüşmesi yapabilmeyi ve faks çekebilmeyi sağlayan bir teknolojidir. Ses veya görüşmenin VOIP cihazları sayesinde sıkıştırılarak eş zamanlı olarak hedef noktaya kadar İnternet üzerinden data olarak gönderilmesi, hedef noktada sıkıştırılmış olarak gelen sesin sağlıklı ve eş zamanlı olarak açılarak görüşmenin yapılmasını sağlayan protokollerin bütünüdür. Kiralık hat v.b internet bağlantıları için H.323 protokolü, ADLS bağlantısı ve IP Telefonlar için uygulanan SIP protokolü VOIP'de kullanılan başlıca protokollerdir.
    Bu cihaza bir değil iki tane telefon cihazı bağlayıp ayrı ayrı konuşabilirsiniz. Bilgisayarınız olmadan sadece Adsl yani internet hattınız ve modeminiz olması kaydıyla bu cihazla doya doya çok ucuza konuşabilirsiniz. Birçok yakınıma ve işyerlerine (Telefon santralına bağlanıyor) bu cihazdan kurdum. Hepsi çok memnunlar.
    İsteyen arkadaşlara bu cihazdan temin edip kurulumunu (Türkiyenin neresinden olursanız olun) sağlayabilirim. Pm atabilirsiniz.

• peki bu voip cihazının ortalama fiyatı nedir birde aradığımız numaranında böyle bir voip cihazı olması gerekior mu indirimli konuşabilmemiz için yoksa her yeri çok uygun fiyatta arayabiliyormuyuz sadece bizde olması yeterli mi ?
  • ARKADAŞLAR MERHABA
    Öncelikle beni bu foruma Osmanselim kullanıcı isimli arkadaşım davet etti.Kendisine Teşekkür ediyorum.
    Bu konudaki bildiklerimi sizinle paylaşacağım.
    öncelikle konubaşlığı BİLGİSAYAR OLMAKSIZIN İNTERNETTEN SINIRSIZ GÖRÜŞME olabilirdi.
    EVET KONUYU İNCELEDİM. BAHSEDİLEN CİHAZLARIN GENEL ADI VOİP SİP CİHAZIDIR. EN YAYGIN KULLANILANDA Voip adaptör (Linksys Pap2T) OLANDIR.
    Ücretsiz görüşme yapabilmek için karşı taraftada aynı çihazdan olması ve sizin onu sip cihazınıza tanımlamanız gerekir. bunun birkaç yolu vardır. imkansızda değildir. aynı şekilde karşınızdakide sizi cihazdaki ayarlardan sonra arayabilir.

Voip adaptör (Linksys Pap2T) ile türkiye sabit hatlarını 0,022 YTL ( 22000 TL) ile aramak isterseniz. ben kontör satabilirim. Ayrıca cihaz isteyenlerede temin edebilirim. İçerisinde Türkiye sabit hatları 1000 dakika arama kontörü ile birlikte 135 YTL kargo BEDAVA.

ayrıcawww.kredici.net sitemde daha ucuz yöntemler sunmaktayım.

Türkiye ve Birçok Avrupa ülkesinin sabit telefonlarını ve Amerika'nın ise cep telefonları dahil tüm aramalarınızı; yurt dışı kaynaklı olan bu sistemi bilgisayarınızdan internetinizi kullanarak voip teknolojisi ile bedava yapabilirsiniz.(proğram ücretsizdir. KURULUM işlemleri 8 YTL kredi ve kurulum TOPLAM 30 YTL SONRAKİ KREDİ YÜKLEMELERİ 22 YTL. Kurulumda Üyelik açılması,Karşıya çıkacak numaranın onay işlemleri,ses kalitesi ayarı ve proğramın türkçeleştirilmesi işlemleri yapılmaktadır. )

www.kredici.net olarak benim yükleyeceğim 22 YTL kredi KARŞILIĞINDA 120 GÜN SÜRE İLE SABİT HATLARI BEDAVA ARAYABİLİRSİNİZ. TEK KULLANIM ŞARTI SON 7 GÜNDE 5 SAATTEN FAZLA ÜCRETSİZ ARAMA YAPAMAZSINIZ. FAZLA KONUŞMANIZ; 2,2 YENİ KURUŞTAN ÜCRETLENDİRİLMEKTEDİR.Teorik olarak maksimum kullanımda; haftada 5 saat; ayda 20 saat ve 4 ayda 80 saat sabit hatları aramanın ücreti yurtdışı dahil sadece 22 YTL bununlada bitmiyor. Bedava aramalarınızda kontörünüz eksilmiyor kontörlerinizi 66 dakika cep telefonlarını aramak için yada 133 adet cep telefonlarına kısa mesaj (SMS) göndermek için kullanabilirsiniz.

Daha fazla ayrıntılı anlatım ve sorularınızı MSN Messenger: msn@kredici.net adresimden cevaplamaya çalışacağım. Akşamları saat 19:00 dan sonra ve pazar günleri tam gün online bulabilirsiniz.
    Adınızı soyadınızı ve saat 19:00 'dan sonra arayabileceğim bir sabit telefon numarasını e-mail veya 0 554 304 10 00 numaralı hattıma SMS gönderirseniz sizi arayabilirim. Sistemi test etmiş olursunuz. Kesinlikle satın almak isteyeceğinizi size garanti ederim.
    Yurtiçi ve Yurtdışı Bedava Telefon Görüşmesi Yapmanın Mutluluğunu Bizimle Yaşayın
    Not:Sizde kendiniz kullanmakla kalmayın beni sevdiklerinize tavsiye edin onlarda siz gibi kazançlı çıksınlar.
    www.kredici.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www.kredici.net -- 12 Şubat 2008; 1:40:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: darnglove

peki bu voip cihazının ortalama fiyatı nedir birde aradığımız numaranında böyle bir voip cihazı olması gerekior mu indirimli konuşabilmemiz için yoksa her yeri çok uygun fiyatta arayabiliyormuyuz sadece bizde olması yeterli mi ?

Bu adaptörün fiyatı kurulum dahil 130 ytl 'dir. Kargo ücreti (10 ytl) alıcıya aittir. Voip adaptörle karşı tarafı ararken, karşı tarafta da aynı voip adaptörden yada başka bir model voip adaptörden olmasına gerek yoktur.
    www.lowratevoip.com sitesine girerek kullanıcı adı ve şifre alıyorsunuz. İstediğiniz kredi miktarını, kullanıcı adınıza yüklüyoruz.
    Alttaki şemada gördüğünüz gibi kurulum yapıldıktan sonra voip adaptöre kullanıcı adınız, şifre ile diğer ayarlar girilerek kullanıma hazır hale getiriliyor. Ondan sonra doyasıya konuşmaya başlıyorsunuz.
    Türkiye aramaları dakikası Şehiriçi ve Şehirlerarası 2 kuruştur. Türk telekomdan 4 misli ucuz. Cep telefonu dakikası 12.5 kuruş (GSM şirketlerinden yarı yarıya ucuz, mesaj gönderme ise 6 kuruştur (yarı yarıya ucuz). Yurtdışı ülkelerinin birçoğunu aramak ise çok ucuz ve bedava.
    Kredi yüklerken sistemin verdiği yurt dışındaki ülkeleri ücretsiz arama yani freeday bazen 30 gün yada 60 gün veya 120 gün bedava olabiliyor. Alttaki linkte ücret tarifelerini görebilirsiniz.
    http://www.lowratevoip.com/en/rates.html
    Bana PM atabilir yada msn adresimden ulaşabilirsiniz.

• bilgiler için çok tşk ederim arkadaşım zaten beni msnde yeterince bilgilendirdiniz ama gerçekten süper bir olay kafam yattı bu işe yakında sistemi kurmayı düşünüyorum tekrar tşk
  • KONU BİRAZ DAĞILDI BENCE
    SINIRSIZ VE BEDAVA GÖRÜŞME YAPMAK İÇİN KARŞI TARAFINDA SİP CİHAZI KULLANMASI GEREKİYOR. İLGİLENEN ARKADAŞLAR BİLGİNİZE. AMA 30 YTL İLE 80 SAATE KADAR BEDAVA GÖRÜŞME İMKANI VARwww.kredici.net İNCELEDİNİZ Mİ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.