arkadaşlar slm konuya şöyle başlıyım belki yardımcı olur bundan 3-4 ay önce harddiskim bozuldu 8 senelikti zaten attım mali açıdan zorda olduğum için sahibinden bi harddisk aldım samsung 80 gb (20) tl ye aldım :) .. formatladım bilgisayarı açtım bi sıkıntı yok zamanla harddiskten acayip sesler gelmeye başladı nasıl anlatayım sanki zınn diye arada da tık tık falan yapıyo ama çok sık olmuyo bilgisayar çok geç açılmaya başladı windows yazısı gelince yaklaşın 4-5 dk sonra açılıyor bu son zamanlarda yani 5-6 gündür akşamları makinayı kapatınca sabah açıyorum ağ adaptörünü görmüyor fişini söküp takıyorum yine olmuyor internet var ama modemde tüm ışıklar yanıyor sonra hardiski kabloların söküyorum takıyorum falan sonra yine açıyorum bi kaç sefer bunları tekrarlayınca oluyor acaba bu sorunların tümü harddiskten mi kaynaklanıyor bu arada bazen de nette gezerken o sırada bilgisayarda şarkı açıyorum video tarzı ses kesik kesik geliyo buda arada oluyor... yardımlarınızı bekliyorum acaba h.disktenmi yoksa başka bi sorun mu var makinada anakart- gıgabyte ga 945gcm-s2c üstünde kingston 2 gb rem ve ekran kartı geforce 9600 gt var ... ( çok uzun oldu ama sanırım derdimi anlattım ) yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
aklıma hdd ve power dan başka birşey gelmiyor
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.