Şimdi Ara

bilgisayar ipod u görmüyor itunes yüklü olsada olmasada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle servise verin kısmını geçelim lütfen alet servisten yeni geldi

orda denedim oluyor.arkadaşın bilgisayarda denedim oluyor.sorun benim pc de ama nedir?

format atmak istemiyorum.ama ipodsuz kalmakta istemiyorum.

sorunu şöyle tarif edeyim.

ipodu bilgisayara bağladığımda şarj olyor ve do not disconnect ikonu beliriyor ekranda ancak ne itunes açılıyor(ben açsamda ipod gözükmüyor)

nede pcde önceden gözüktüğü gibi "VEYSEL'S IP" şeklinde gözüküyor.sadece çıkartılabilir disk diyor ancak ona tıkladığımda "bir G/Ç işemi yüzünden bıdı bıdı..." bir hata veriyor

açmıyor yani.lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim 15-20 gündür ipod süs olarak duruyor

• itunes u kaldır,netten son versiyonu indir yükle, o zaman görür.
  • denedim olmadı!
  • dostum başka pc de görüo demişsin, o pc de acaba sadece o pc de çalışsın die itunes dan şifre mi koydun farkında olmadan kurcalarken filan ?? eğer öleyse sadece o pc de çalışır alet, diğer pc leri sadece şarj için kullanır ve hatta içindeki şarkılar da silinir otomatikman başka pc ye taktığında, kopya koruma ile alakalı bu durum..
  • hayır öyle bişeyde olmadı zaten aleti sadece 1 faklı bilgisayarda değil birkaç farklı bilgisayardan denedim
  • millet bi el atın yaa

alet masanın üstünde süs gibi duruyor

daha önce böyle bir sorunla karşılaşan yokmu?
  • sorun USB kablosundan kaynaklanıyor beyaz USB kablosunu "direk kasanın arkasına tak USB uzatma kablosu vs kullanma" sorun çözülür... ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Iphone'u Görmüyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birader allah razı olsun yaa!

yemin ediyorum büyük sevap kazandın

geçen arkadaşın bilgisayarı bağlamıştım.sonra yeniden benimkini takarken ipodun usb kablosunu erişmesi kolay olsun diye kasanın üstüne takmıştım.şimdi yeniden anakartın kendi çıkışına taktım olay çözüldü.

acaba bunun sebebi nedir :S

tekrardan çok saol
  • Eywallah kardeş işine yaradıysa ne mutlu bana...
    Sebebi ise Galiba USB uzatmanın orjinal olmaması olabilir kardeş kablolarda bi çakışıklık kırıklık vs olabilir bende iki tane USB uzatma kablosu var birinde sana verdiği hatadan veriyo diğerinde ise sadece şarj oluo iTunes bile açılmıyo :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.