Şimdi Ara

Bilgisayar İphone'u Görmüyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc'ye format attım.Yeni itunes cok karisik.Neyse kabloyu takıp resimleri alcaktım.Ama bilgisayarda iphone gozukmedi.Farklı usb yerlerine taktım ama sonuc gene aynı.İtunes de görmuyor telefonu.Arkadaslar ne yapabilirim_ Lütfen yardımcı olurmusunuz?

• Hocam İtunes i kaldırın tamamen ve yeniden kurun ve usb kablonuzdada sorun ola bilir itunes kurulurken telefonu isletim sistemi tanıması icin sisteme dosya atar onu atmamıs ola bilr itunesi bir deneyin yada faklı kablo varsa deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Hocam İtunes i kaldırın tamamen ve yeniden kurun ve usb kablonuzdada sorun ola bilir itunes kurulurken telefonu isletim sistemi tanıması icin sisteme dosya atar onu atmamıs ola bilr itunesi bir deneyin yada faklı kablo varsa deneyin

Hocam itunesi sildim bastan yuklucemde kanlo takili olsun mu? Yuklerken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Hocam İtunes i kaldırın tamamen ve yeniden kurun ve usb kablonuzdada sorun ola bilir itunes kurulurken telefonu isletim sistemi tanıması icin sisteme dosya atar onu atmamıs ola bilr itunesi bir deneyin yada faklı kablo varsa deneyin

Hocam takılı olmasın kur netin falan aktif olsun sonra cihazı tak yeni aygıt takmıs gibi nettende dosya ceke bilir bu arada windows vista veya üzeri kabul ederekten sistemini konusuyorum böyle dene hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Hocam takılı olmasın kur netin falan aktif olsun sonra cihazı tak yeni aygıt takmıs gibi nettende dosya ceke bilir bu arada windows vista veya üzeri kabul ederekten sistemini konusuyorum böyle dene hocam

Sistemim xp ama denicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar sorun devam ediyor.Telefon şarj oluyor ama resimleri alamıyorum ve itunes de görülmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.