Bildirim
Bilgisayar İphone'u Görmüyor..

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam İtunes i kaldırın tamamen ve yeniden kurun ve usb kablonuzdada sorun ola bilir itunes kurulurken telefonu isletim sistemi tanıması icin sisteme dosya atar onu atmamıs ola bilr itunesi bir deneyin yada faklı kablo varsa deneyin -
quote:
Orijinalden alıntı: kalora
Hocam İtunes i kaldırın tamamen ve yeniden kurun ve usb kablonuzdada sorun ola bilir itunes kurulurken telefonu isletim sistemi tanıması icin sisteme dosya atar onu atmamıs ola bilr itunesi bir deneyin yada faklı kablo varsa deneyin
Hocam itunesi sildim bastan yuklucemde kanlo takili olsun mu? Yuklerken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Destdestron
quote:
Hocam İtunes i kaldırın tamamen ve yeniden kurun ve usb kablonuzdada sorun ola bilir itunes kurulurken telefonu isletim sistemi tanıması icin sisteme dosya atar onu atmamıs ola bilr itunesi bir deneyin yada faklı kablo varsa deneyin
Hocam takılı olmasın kur netin falan aktif olsun sonra cihazı tak yeni aygıt takmıs gibi nettende dosya ceke bilir bu arada windows vista veya üzeri kabul ederekten sistemini konusuyorum böyle dene hocam -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Destdestron
quote:
Hocam takılı olmasın kur netin falan aktif olsun sonra cihazı tak yeni aygıt takmıs gibi nettende dosya ceke bilir bu arada windows vista veya üzeri kabul ederekten sistemini konusuyorum böyle dene hocam
Sistemim xp ama denicem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar sorun devam ediyor.Telefon şarj oluyor ama resimleri alamıyorum ve itunes de görülmüyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X