Şimdi Ara

Bilgisayar, İnternet Yokmuş Gibi Davranıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünden beri internete bağlanamıyorum. Bugün bir iki kurcalamayla (Firefox'un proxy ayarlarını değiştirme) tarayıcıyı çalıştırabildim. Ancak geri kalan tüm internet bağlantısı gerektiren programlar(MSN, Thunderbird vs.) çalışmıyor.

İnternet tam takır çalışıyor, diğer bilgisayarlar bağlanabiliyor. Virüs taraması yaptım ESET ve Malwarebytes Anti-Malware ile. 6 virüs çıktı, silindi tabi. Hala bir düzelme yok. Ayreten, DNS ayarları gibi ayarlar fabrika düzeninde.

Bir fikri olan, bu garibe yardım ede!

• Fakat, formatlamayla uğraşmak istemiyorum, ciddi manada. Biliyorsunuz birçok reg. ayarları, program düzenleri vs. dahil olmak üzere her şey kaybediliyor. Açıkçası bu kadar şeyle tek tek uğraşıp kaydetmek, sonra da yüklemek istemiyorum...

Sanırım bir fikir çıkar, diye umuyorum.

[Teşekkürler mesaj için]

Edit: İlginçtir, torrent çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeefShaman -- 12 Nisan 2011; 20:37:56 >

İnternet Explorer proxy ayarlarını da sıfırladım. Sanıyorum, tüm programlar IE üzerinden internet işlemlerini gerçekleştiriyordu(?).

Asıl merak ettiğim
    Neden kendiliğinden değişmiş olabilir?
    Veya eskiden de öyleyse neden şimdi sorun çıkarttı?

Bunların nedenini bilemiyorum. Çok ilginç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeefShaman -- 13 Nisan 2011; 16:24:53 >
  • Aynı Sorun Bendede Var... Bayadır Net e Bağlanmakta Zorluk Çekiyorum, O Kadar Yavaşki... Çakışan Bi Durumda Bulamadım.. Format, IP Değiştirme, Temizleme Vb. Ne yaptıysam Olmadı... Ve Devam Ediyor.
    Msi X370 Pro Carbon - Ryzen 5 5600x - Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming Oc Amd 16GB GDDR6 - G.SKILL Trident Z RGB DDR4 CL14 3200 16GB(2x8GB) - NZXT Kraken x62- Sandisk Ultra II 120GB - 500 GB HDD - 1TB HDD - Kioxia Exceria NVMe 500GB 1700MB-1600MB/s - Deepcool PK750D 750W Atx 80+ Bronz - PHANTEKS ECLIPSE P400S Tempered Glass
  • Modemle ilgili bir sorundur belki?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.