Şimdi Ara

Bilgisayar ile ilgili müsait olan bakabilirmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler bilgisayar ile pek haşır neşir olmadığımdan birşey sormak istiyorum , ben geçen yaz bilgisayar toplattırmıştım tanıdık bi bilgisayarcıya ekran kartı klasik yollarla bakıldığında 4 gb

yazıyor mesela dxdiag a bakıldıgındaki gibi ama özel programlarla bakıldığında Aida 64 Gpu Cpu Z vs. 1 Gb Yazıyor neden öyle gösteriyor olabilir ekran kartımın marka modeli

NVidia GeForce GTX 560 Ti , İyi Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirty Sprite -- 2 Nisan 2015; 17:50:24 >

• gtx 560 ın 4 gblik modeli yok sanırsam.
  • bladeGny kullanıcısına yanıt
    hocam 4 gb yazıyor dxdiag da ama Cpu-Z De 1 Gb Yazıyor anlayamadım
  • hocam yanlış yere bakıyosundur. gtx 560 ın 4 gblik versiyonu yok piyasada zaten

edit: ayrıca zamanının güzel kartlarından biridir o, halen daha iş görür. boşuna kendini üzme 1gb çıktı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 2 Nisan 2015; 17:56:06 >
  • bladeGny kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru yere baktığımdan eminim :d aynen kart güzel ama ps4 almam lazım nakit param 200 tl var sadece şuan bilgisayarı satmak istiyorum o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirty Sprite -- 2 Nisan 2015; 18:10:18 >
  • hocam bende de 6870 var, normadel beleği 1gb, ama burada görüldüğü üzere 2,5 gösteriyor. orada ki belleğin tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum fakat gerçeği yansıtmadığı aşikar

• Hocam bu sorun genelde ya işletim sisteminden ya da ramların yanlış takılmasından olur.
    Eğer XP yükler isen orada gerçek belleği görebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.