Şimdi Ara

Bilgisayar için Opera Max Tarzı Uygulama Arıyorum (Arka Planda İnternet Erişimini Engellemek İstiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kotalı bir internetim var ve bunu arasıra notebookta kullanıyorum lakin arka planda çok internet yiyor. Ben internet erişiminin sadece tarayıcımda olsun istiyorum. Diğerlerinin tamamen internet erişimini engellemek isitiyorum. Ayrıca android telefonlarda olduğu gibi çeşitli vpn uygulamaları sayesinde tasarruf yapmak istiyorum nette çok araştırdım fakat bir sonuç bulamadım. Sadece eski bir kaç tane uygulama buldum kimisi win10 ile uyumlu değil kimisi de mavi ekran hatası verdiriyor. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar teşeklürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 17 Ağustos 2016; 17:50:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Far2Cry kullanıcısına yanıt
    hocam firewall tarzı uygulamalarla arka planda internet kullanan diğer uygulamaları saptayıp engelleyebilirsin, comodo firewall'ı önerebilirim. fakat konuyla ilgili pek bilgim yok sadece bu kadar yardımcı olabileceğim.
  • yunus2006gs Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam aynen firewall uygulamalar işe yarıyormuş. Norton nuda baya önerdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.