Şimdi Ara

Bilgisayar için internet uygun fiyatlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben TTNET limitsiz abonesiyim.önümüzdeki ay TTNET adsl üyeliğimi iptal edeceğim.bu yüzden bana uygun fiyatlı internet paketleri tavsiye edermisiniz.buarada bütçem en fazla 20 lira.şuan TTNET 'e 50 lira ödüyorum limitlide limit aştığımdan 60 lira fatura geliyor.lütfen turkcell/vodafone/avea da bilgisayar için internet bağlantısı önerirmisiniz?iyi günler.

• 20TL ye hiçbir seçeneğin yok.. Zaten 20 TL'ye kablosuz bir bağlantı mümkün olsaydı kimse gidip de TTNET'e 29 vermezdi.. Ama istiyorsan kablonette 20tlnin altında tarifeler var..
  • Sana benimde yeni geçtiğim biriyi öneririm. Hem 1mbit hızlı 4gb kotalı internet 3 ay, world karda 4 ay boyunca 15YTL hemde ilk ay kota sınırı yok. Verdikleri modem wireless ve çok kaliteli.
  • Tt ya da biri hangisi olursa olsun kesinlikle 4 gb kotalı internet kullanmayın derim..

Ha ben sadece msn açar, haber okur, surf yaparım dersen o zaman başka.. Ama artık birçok sitedeki flash içerikleri bile kotanın dolmasına yetiyor..

Şubatın dördü şu an hiçbir şey indirmediğim halde sayacım 1,25 gb...
  • quote:

Orjinalden alıntı: celikhalit8

Tt ya da biri hangisi olursa olsun kesinlikle 4 gb kotalı internet kullanmayın derim..

Ha ben sadece msn açar, haber okur, surf yaparım dersen o zaman başka.. Ama artık birçok sitedeki flash içerikleri bile kotanın dolmasına yetiyor..

Şubatın dördü şu an hiçbir şey indirmediğim halde sayacım 1,25 gb...

aynen. önceden kotam ay sonuna kadar yeter ve üstünede her ay bir film indirirdim. ama şimdi bırak film indirmeyi bir mp3 bile indirmeden at sonu kotayı geçiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun sistem için tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Ofis için bilgisayar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.