Arkadaşlar 2600XT ekran kartımı emektar arçelik 55 ekran televizyona s-video kablosu ile bağladım pes2010 oynuyorum ama ses bilgisayardan geliyor hem ses hem görüntü almak için ek bir kablo mu lazım ?? bildigim kadarıyla ekran kartı ile ses kartı arasında bir kablo olması lazım ama o kablo nedir nereye takılır bilmiyorum..daha önce bunu yapmış birisi vardır umarım yardımlarınızı bekliyorum...
sanırım aradığın pin bu kablo ile olan pin ama ekran kartında böyle bir pin varmı bilmiyorum her ekran kartında yok.
Kardeş birmilyonculara git ve orada scart soket türü sarı , kırmızı ,beyaz kabloları olan scart soket çeviriciler var onlardan alıp sesi ses kartının çıkışından tv ye ver...
quote:
Orijinalden alıntı: nirvanha
Kardeş birmilyonculara git ve orada scart soket türü sarı , kırmızı ,beyaz kabloları olan scart soket çeviriciler var onlardan alıp sesi ses kartının çıkışından tv ye ver...
aynen
svideo dan sadece görüntü aktarımı olur
bi tane şundan alıcaksın:
svideoyu ona takıcaksın. ayrıca ses için de şunu bağlayacaksın:
quote:
Orijinalden alıntı: caqlayan
quote:
Orijinalden alıntı: nirvanha
aynen
svideo dan sadece görüntü aktarımı olur
bi tane şundan alıcaksın:
svideoyu ona takıcaksın. ayrıca ses için de şunu bağlayacaksın:
bende bişe soracam o gösterdiğiniz parçayı nerede bulabilirm
Eyvallah beyler hemen deniyorum teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: grup vitamin
bende bişe soracam o gösterdiğiniz parçayı nerede bulabilirm
tv tamircilerinde ve küçük bilgisayarcılarda bulunur