Dün gece bilgisayar acayip kasmaya başladı çok kasıyordu video bile izleyemez hale gelmiştim bu 2 saat sürdü en az. Bende bilgisayarı hazırda beklet konumuna alırım hep yine bastım tam hazırda beklemeye hazırlanıyor ekranı çıkıp sonuna geldiği anda mavi ekran çıktı ve pc res attı bende saat geç oldu diye önemsemeyip kapattım.
Sabah pc açılmıyor bir dosya bozuk sanırım ekran kartıyla ilgiliydi vga vardı çünkü dosya adında.Onarmak için ilk ekranda r ye basın falan yazıyodu. Bende aldım recover cd'sini elime yükledim drive cd sini istedi taktım yine hata verdi bu sefer daha farklı bir hataydı bu.Bende driver cdsini yüklemeden pcyi açtım elle yükledim driverları ve şu an onardım ancak. O geceden bu yana bilgisayar açılırken normalde hiç gözükmeyen bir şey oluyor. Bilgisayarın özelliklerini yazan ekran çıkıyor kaç tane usb takılı falan bir sürü şey yazıyor sonra şifreyi soruyor şifreyi girince bios'a giriyor. Bu durum artık iyice sinir bozucu hale geldi.Bios pili mi bitti acaba?Ama durup dururkende bitmezki?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Load bios default yapmayı denediniz mi?
hayır hocam olmadı update ettim yine olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: emre1270393
hayır hocam olmadı update ettim yine olmadı
formatı deneyin çok muhım dosyalarınız yoksa
Bu yüzden format attım zaten bilgisayar açılmıyordu