Şimdi Ara

Bilgisayar Hiçbir Tepki Vermiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar Bu sabah İş yerindeki bilgisayar arızalıydı baktım kurcaladım power un yandığına kanaat getirdim yeni power satın aldm taktım ancak şöyle bir ayrıntıyı kaçırmışım power neden yanmış !! nasıl yanmış anlayamadım sorun şuymuş küçük mini kasa fanı kısa devre yapmış ve power yakmış satın aldığıım yeni poweri taktığımda kablosu yanmaya başladı kablo izoleleri parçalanmaya başladı hemen bilgisayar elektriğini kestim fanları anakart üstündeki tüm parçaları ve tüm kabloları söktüm bir tek görüntü kablosu takılı ve anakart elektriği takılıydı elektriği verince yine dumanlar yükseldi bu arada monitöre hiç görüntü gelmiyordu bu sefer tek aklıma takılan şey işlemci gitmiş olabilirdi onuda açtım işlemcisiz elektrik verdim yine aynı şey olunca anakart arkadan temas ediyor kasayı mı diye anakartı da söktüm kasadan ve yine olmadı ama ufacık tefecik hatta minnacık bir ayrıntıyı kaçırmışım bu yazıyı benim gibi arkadaşlar bu ayrıntıyı kaçırmasın diye yazdım o ayrıntı şuydu
     Bilgisayar Hiçbir Tepki Vermiyor !
    KIRMIZI renkte gösterdiğim power kablosunun minik aparatını mavi renkte görüğünüz yere takıyordum :D ve habire kablo kızarıyor habire kızarıyor kablo en sonda başka kabloyu fark ettiğim meğer taktığım kablo sadece ek parça başka yere takılmıyor sökülüyor ve boşta kalıyor :D diğer parçayı takınca açıldı az daha anakart satn alcaktım :D ha bide power sağlam markaydı yanmadı denemelerde :D bilgisayar fana gelince söktüm ve sonsuza kadar yokolması için çöpe attım
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADINLAR -- 29 Ağustos 2014; 16:50:29 >

• Insan uğraşıp inad edince elinden bişey kurtulmuyor.
    Bahsettiğiniz boşta kalan kısım bazı anakartlarda boşta kalıyor bazılarında takılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırmızı ok işareti ile gösterdiğin yere power suply den genelde sarı siyah renkleri olan soket kablosu takılır
  • gerçekten büyük bir dikkatsizlikti farkedemedim takılmadığını yani ordaki ayrık portu farklı şekilde tasarlayabilirler ama birbirinden ayrlan power kablosu ile aynı tarzda yapmışlar yani farkedemedm biraz suçu başkasına attım power üreticileri bunn önüne geçebilir ama işte onlarda nasıl para kazanacaklarki diyorm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC donuyor tepki vermiyor
    9 ay önce açıldı
    Laptop tepki vermiyor.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.