Şimdi Ara

Bilgisayar hakkında yardım lütfen DH

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu söylemeliyim açmam gereken bölümde aktif üye sayısı azdı o yüzden buraya açıyorum konuyu yardımcı olursanız ve ciddi cevaplar verirseniz sevinirim. Benim bilgisayarım Hp pavillion w1907v yaklaşık 6-7 yıllık bir geçmişi var baya eskidi ve yavaşladı. Artık internettte gezmek bile çok zorlaştı oyun zaten oynayamıyorum ama internette gezinirken tarayıcıyı açarken çok yavaş, çok bekliyorum. Bunu engellemek biraz da olsa hızlandırmak için ne yapabilirim ? Bilgisayarımın özellikleri : 1gb RAM, 64 bit işletim sistemi, AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.00GHz işlemci. Yardımcı olursanız sevinirim. Yöneticilerden ricam konuyu silmemeleridir.Şimdiden teşekkürler

• Up yardim edecek yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımsal olarak birşey yapılabilirmi bilmiyorum 7 yıl diyorsun, ama format atıp pc i artık cok yormıyacak sekilde kullanmanı önerririm. Falza bişi yükleme :d O kadarda kötü deil nette gezinirken kasmaz pcn.
  • Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 18 Ekim 2020; 17:15:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanTP34

Öncelikle şunu söylemeliyim açmam gereken bölümde aktif üye sayısı azdı o yüzden buraya açıyorum konuyu yardımcı olursanız ve ciddi cevaplar verirseniz sevinirim. Benim bilgisayarım Hp pavillion w1907v yaklaşık 6-7 yıllık bir geçmişi var baya eskidi ve yavaşladı. Artık internettte gezmek bile çok zorlaştı oyun zaten oynayamıyorum ama internette gezinirken tarayıcıyı açarken çok yavaş, çok bekliyorum. Bunu engellemek biraz da olsa hızlandırmak için ne yapabilirim ? Bilgisayarımın özellikleri : 1gb RAM, 64 bit işletim sistemi, AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.00GHz işlemci. Yardımcı olursanız sevinirim. Yöneticilerden ricam konuyu silmemeleridir.Şimdiden teşekkürler

Amacın internet ise al ucuza bir tablet uğraşma boşuna.Yok almam diyorsan tahminimce ramlerin ddr2 olmalı.Onlarıda anca ikinci elden bulursun ve temiz bir format.

• amacın sadece interneti kullanmaya devam etmekse, üstteki arkadaşın dediği gibi ikinci el bölümünden kendi anakartına ve elindeki ram'in hızına uygun ram almak olucaktır. En az 2gb ekleme yapmanı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.