Şimdi Ara

BILGISAYAR HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelikle bilgisayarim asiri isiniyor ve pancar motoru gibi ses cikariyor dandik bi bilgisayar degil ama pc den hic anlamadigim icin formati bile bilgisayarciya attiriyorum ve tanimadigim biri acaba bilgisayarin orjinal parcalarini calmis olabilirmi caldiysa nasil anlariz 1 yildan fazla oldu kasayi acip temizlemedim detayli temizlik nasil yapilir supurge makinasiyla cektim ama pek temizlenmedi sanki beynine falan hasa veririm diyede pek ellemek istemiyorum parcalari soksemmi nasil sokulur ve ev ortaminda yapilitmi ne tur malzemeler lazim bi yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 15 days yontemini denemenizi oneririm.

• Soğutucu al ses ondandır.
  • Fanını temizlersen muhtemelen problem çözülür hocam youtube dan videolara baka baka halledebilirsin kendin veya bilgisayarcıya götürüp de halledebilirsin
  • 15 days yontemi nedir internette kisa bi arastirma yaptimda mantikli bisi bulamadim :)

• Arkadaslar simdi farkettim enerji kaynagiin fani calismiyor cubukla biraz iytitince calismaya basladi tamamen sioksem icini acmak kolaymi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop fanı hakkında yardım
    18 yıl önce açıldı
    EGE BILGISAYAR HK. YORUMLARINIZ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jakoooo45 J kullanıcısına yanıt
    Arkadaş konunuzun yanlış yerde olduğunu belirtmek için 15 days yöntemi diyor
    Konuyu yanlış yere açınca 15 gün uzaklaştırma cezası verilir. Bilgisayarla ilgili bölüme bakın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.