Arkadaşlar herkese merhaba . Ben Toshiba satelitte serisinden bir laptop kullanıyorum yaklasık 10 aydır . Bu makine cidden uzun süre canavar gibi çalışıyordu . 8 gb ram falan yeterli bi şekilde götürüyordu beni ama sonrasında oynadığım oyunlarda performans düşüklüğü almaya başladim fps diye bildigimiz bi olay eskiden normal seviyeede çalışırken şuan oynamami engelleyecek şekilde hatta oyunda bi hareket yapmamı engelleyecek şekilde düştü. Ben de tabi Türk aklımla dedim format attırayım . Attırdık iyi güzel bi baktım hiç bir değişiklik yok. Benim eski sistem windows 8di alındığından beri. Suan formatla birlikte windows 7 ye geçti . Cok uzattım ama cidden uzun bi durum özür dilerim simdiden , neyse ben de alternatif cözümler ararken ekran kartı güncelleme olayına bakayim dedim ve karsılastıgım şeyi cok garipsedim eğer hataysa cahilligime verin ama formattan önce eminim ki benm ekran kartım nvidia gforcedu ancak suan dxdiag komutuyla baktığımda intel graphcis çıkıyor ya ben cidden fazlasıyla cahilim ya da bir sıkıntı var simdiden tesekkürler.
Sanirim format attik tan sonra driverlari kurmadiniz driver booster i indirip halledebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
biraz daha ddetaylı yardım etseniz çok sevinirim bu programı nerden indirebilirim bir de güvenilir mi ?
hocam pardon dediğiniz programı kurdum işlemlerini de yaptım hatta ancak hala ekran kartımda intel yazıyor