Bildirim
Bilgisayar fanından elektrik üretmek

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Lisedeyken fana bir led bağlamıştım fana tersten üfleyimce yanıyorsu.Sonra avometre bağladık sert bi şekilde üfleyince 5v falan alabilmiştik.Bizim fan 80mm idi daha büyük fanla daha yüksek değerler elde edilebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
üfleyince 1 kırmızı ledi ben rahatlıkla yakabiliyorum 2 led bağlasam belki onları da yakarım
bunu ilkokulda yapmıştım rüzgar enerjisi filan falan diye üzerinden rahat 10 sene geçmiştir ama forumda rüzgar enerjisi üzerine konular var mantık aynı araştır istersen -
eğer bahsettiğin fanı mıknatıslarla döndürülense onların çoğu fake -
quote:
Orijinalden alıntı: Toma Hawk
eğer bahsettiğin fanı mıknatıslarla döndürülense onların çoğu fake
aslında hepsi yalan. ama istersen doğru taraftan üfleyince yakabiliyorsun da devamlılık pek yok üfleyip duracak mısın? -
çok teşekkürler yeterli cevap aldım -
30dk bir fis yapan oda parfumlerinin motorunu yere koyup küçüklerin eliyle araba sürdüğü gibi hizlica çevirince 1.5 metre mavi şerit kedi son parlaklikta yaktim. Ucuna pervane takilsa rüzgarda sürekli 12v calisir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim denemeye değer bişey
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X