Şimdi Ara

Bilgisayar fanından elektrik üretmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube'da gördüğüm bir video üzerine bu konuyu açma kararı verdim.Sizce bu yapılabilirmi.Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death3452 -- 24 Temmuz 2014; 22:23:41 >

• Lisedeyken fana bir led bağlamıştım fana tersten üfleyimce yanıyorsu.Sonra avometre bağladık sert bi şekilde üfleyince 5v falan alabilmiştik.Bizim fan 80mm idi daha büyük fanla daha yüksek değerler elde edilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üfleyince 1 kırmızı ledi ben rahatlıkla yakabiliyorum 2 led bağlasam belki onları da yakarım
    bunu ilkokulda yapmıştım rüzgar enerjisi filan falan diye üzerinden rahat 10 sene geçmiştir ama forumda rüzgar enerjisi üzerine konular var mantık aynı araştır istersen
  • eğer bahsettiğin fanı mıknatıslarla döndürülense onların çoğu fake
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toma Hawk

eğer bahsettiğin fanı mıknatıslarla döndürülense onların çoğu fake

aslında hepsi yalan. ama istersen doğru taraftan üfleyince yakabiliyorsun da devamlılık pek yok üfleyip duracak mısın?
  • çok teşekkürler yeterli cevap aldım
  • Death3452 kullanıcısına yanıt
    30dk bir fis yapan oda parfumlerinin motorunu yere koyup küçüklerin eliyle araba sürdüğü gibi hizlica çevirince 1.5 metre mavi şerit kedi son parlaklikta yaktim. Ucuna pervane takilsa rüzgarda sürekli 12v calisir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopta Elektrik Kaçağı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim denemeye değer bişey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.