Şimdi Ara

BİLGİSAYAR ELEKTRİK VERİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler, ben gitarımı jack kablosuyla bilgisayara bağladım ama gitarı çalırken elimi elektrik tutuyor. Gitarı amfide çalmayı denedigimde hiçbir sorun olmadı. Sanırım sorun bilgisayardan kaynaklanıyor, bu elektrik işini nasıl çözebilirim bazen kasanın yanlarını tutunca da elektrik çarpıyor. Acil yardım,teşekkürler.

• Prizinizin topraklaması var mı ondan olabilir duvardaki prizde + bilgisayarı bağladığınız uzatma kablosunda topraklama olmalı yoksa bu tür şeyler olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Prizinizin topraklaması var mı ondan olabilir duvardaki prizde + bilgisayarı bağladığınız uzatma kablosunda topraklama olmalı yoksa bu tür şeyler olabilir.

Hocam bence de sanırım prizden kaynaklanıyor yeni priz alacağım birazdan. Ayrıca yeni jack sipariş etmiştim bugün gelmiştir gidip onu da alıp tekrar deneyeceğim.
  • Evinizin tesisatında yok ise yeni priz çözüm olmayacaktır. Prizin içinde 3 kablo olacak var ise yeni priz alın dediğim gibi uzatma kaboları 3lü prizler olsun onlar da topraklamalı olsun.
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    Hocam eve yeni taşındık, bilmiyoruz tesisatında var mı yok mu. Bugün alıp deneyeceğim olmazsa da yapacak bir şey yok.Sağolun yorumlarınız için.
  • Resimdeki yeşil yerlerden varsa yeni priz alın yoksa topraklama yoktur tesisatta. Çok düşük bir ihtimal prizde yeşil yerle gösterilen olduğu halde tesisatta olmayabilir ama çok düşük bir ihtimal.

Yeşille gösterilen yerler prizin sağ ve sol bölümlerinde var. üst ve altta yok. yine de nolur nolmaz alayım bugün yeni bir tane zaten eve lazım. peki şu 3 buçukçulardan(her türlü eşya satan yerler priz,hediyelik eşya,kitap defter,bıçak falan) mi alayım yoksa daha sağlamlarını satan yerler var mıdır bunların, pek anlamıyorum bu işlerden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'a elektrik gelmiyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizimkiler VİKO marka zaten çoğu kişi bunu önerir hiç problem yaratmaz satan yeri bilemem ne kadar güvenli ama viko olduktan sonra sorun olmaz bence. Bir de sadece dış kabını almayın bu şekilde iç mekanizmasıyla beraber alın dış kabı sadece görüntü zaten biliyorsunuzdur da gene de söyleyeyim dedim.

Şimdi gidiyorum almaya hocam umarım bir sorun çıkmaz, teşekkürler.
  • Rica ederim. Takarken ana şalteri indirmeyi unutmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.