Şimdi Ara

bilgisayar ekranında gölgeli görüntüler oluştu!!!!...nasıl düzeltebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zaten günlerdir bilgisayardaki ses düzeni bozuktu.yani çok hızlı çalıyordu.şimdide ekran görüntüsüne bişe oldugölgeli ekran ve loş bi görüntü var,soluk yanii.ekran ayarlarına baktım onlarla ilgili değil sanırım.onların ayarları normal.peki neden olmuş olabilir bu ekrandaki göruntu bozuklugu.actıgım her pencerenin kenarlarında enine parlamalar çizgi şeklinde,gölgeler var..bilen yada yardım edebilecek olan varmı acabatesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemheri_ -- 23 Mart 2007; 15:17:03 >

• Monitörün kablosunu kontrol ettiniz mi..?
  • ekran ayarlarının normal oldugunu nerden anladın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp.yanar

ekran ayarlarının normal oldugunu nerden anladın?

Bu nasıl bir soru
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gereqsiz

Monitörün kablosunu kontrol ettiniz mi..?

monitor kablollarını kontrol etmiştim evet ama genede farketmedi bişe.o yüzden burada sizlere danışma ihtiyacı duydum.bildiğiniz başka bir çözüm yolu varmı acaba.teşekkürler...
  • uff yaa..ekranın enine gölgeler var çizgi çizgi açtığım herhangi bir pencerenin etrafında dahada artıyor bu çizgi şeklindeki gölgelerdennapçam şimdi ben lutfen!!!
  • Aygıt Yöneticisi'nden bir bakarmısınız acaba ekran kartınız düzgün çalışıyor mu..? Belki en son yüklediğiniz program yada başka bir sürücü ekran kartının sürücü dosyalarına zarar vermiş olabilir..

Bu arada ekranın resmini koyabilirseniz, daha iyi yardımcı olabiliriz size..!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gereqsiz

Aygıt Yöneticisi'nden bir bakarmısınız acaba ekran kartınız düzgün çalışıyor mu..? Belki en son yüklediğiniz program yada başka bir sürücü ekran kartının sürücü dosyalarına zarar vermiş olabilir..

Bu arada ekranın resmini koyabilirseniz, daha iyi yardımcı olabiliriz size..!

ekranın resmini buraya nasıl aktarabilirim peki bilmiyorum ben ve bide renkler cok daha koyu parlak kırmızı yeşil felan fosforlu gibi parlıyo vallaa.win 98 yuklendikten sonra bi gariplikler oldu önce ses hızlı çalmaya başladı,düzeltemedimde.şimdide ekranın görüntusu bozuldu.daha önce xp yuklu iken yoktu böyle sorunlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.