Şimdi Ara

Bilgisayar dosya indirirken donuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dosya indirirken pc donuyor.Mesala operadan dosya indirince cpu 90 larda geziyor diğer programlarda indirirkende cpu 90larda geziyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?

• görev yöneticisinde işlemler bölümünde hangi programların işlemci kullandıgına dikkat ettiniz mi? anti virüs var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

görev yöneticisinde işlemler bölümünde hangi programların işlemci kullandıgına dikkat ettiniz mi? anti virüs var mı?

Panda anti-vİrüs var.
    Şimdi yeni farkettim virüs taraması yaparken cpu 99 a çıkıyor.Opera'dan indirirken veya xp güncelleştirmesi yaparken,dosya yüklerken o dosya cpunun %99 unu kullanıyor
  • ben şahsen bileşenleri iyi bir pc ye sahip olsamda asla anti-virüs kullanmıyor sistemimde virüs girince yüklüyorum ve siliyorum virüsü daha sonra programıda siliyorum yada msconfigten virüsü windows basladıgında etkin kılmamasını saglıyacaksınız pc yi kasıyor çok fazla...performans kaybı zaten bilinmeyen sitelere bilinmeyen e-postaları açmayınca virüsler öyle kücük bir kaç spywareın dısında bir şey girmiyor...
  • bilgisayarın temizlik ve bakımını yapın...
    soğutma işlemi düzene girsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Video izlerken bilgisayar donuyor?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.