Şimdi Ara

Bilgisayar Dersindeyim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ortaokul 7...

• Noldu? Çok şaşırdınız di mi
    ?
  • ortaokul?
  • Eee napak??
  • git hocaya balgam at.
  • Liseli dicektim ama deglmssn
  • Klavyeyi yere koy ve ayak parmaklarınla yazmayı dene, biz buradayız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okuldan geldim.Şimdi farkettim de konuya mesaj atan herkes derste telefonla foruma giren liselilermiş
  • Bari ders saati girmeyin arkadaş..Utanmasalar adamlar 3310 dan bile internete, hatta facebook a girecekler yaw..
  • Biz 7. sınıftayken adam olacağı belli çocuklar bilgisayar dersinde test çözerdi oksye hazırlık için. Sen anca git bilgisayar dersinde dh ye gir, derste internette takılmak çok güç bi olaymış da sen bunu başarmışsın gibi gel buraya yaz. ondan sonra da benim notlarım kötü galiba :S :S http://forum.donanimhaber.com/m_58854165/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58854669

üzgünüm. sen iyi bi anadolu lisesi kazanamazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maykıl. -- 19 Mart 2012; 13:25:42 >
  • Merak etme ben bilgisayar hocasinin verdikleri en once bitirip kalan 2 dakika zamanda girdim DH'ye.Hayatim burada degil.45 dakika sonra ders caisacagim zaten.Adam olup olmayacagima karar vermene gerek yok.Gelecek gosterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Google-

Bari ders saati girmeyin arkadaş..Utanmasalar adamlar 3310 dan bile internete, hatta facebook a girecekler yaw..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.