Şimdi Ara

Bilgisayar Çözünürlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın çözünürlüğü durduk yere değişti. En son bilgisayara usb-hdd takarken reset attı ve ekran çözünürlüğü bilgisayar açıldıktan sonra 1024x768 oldu. Sağ tık, özelliklerden ekran çözünürlüğünü değiştireyim dedim ama monitörüm 1400x900 desteklerken çözünürlükler bölümünde artık 1400x900 göremedim. Ekran kartını silip baştan yükledim olmadı. Monitörün kablosunu değiştirdim olmadı. En son onboard taktı gine olmadı. Format atmak istemiyorum. Nasıl bir çözüm önerirsiniz. ?

• Ersn06 kullanıcısına yanıt
    EKRAN KARTINI SÖKÜN ONBOARDA TAKIN AÇILDIKTAN SONRA KAPATIN VE EKRAN KARTINI TAKIN TAKTIGINIZ ZAMAN PC AÇILŞİINDA EKRAN KARTINI GÖRECEKTİR TAK KULLAN VS ÇIKACAK O ZAMAN AYARLAYACAKTIR
  • Tamam arkadaşlar çözdüm :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_69388059/tm.htm
    bu linktekinin aynısını yaptım ve 1440x900 geldi. Teşekkürler!
  • Ersn06 kullanıcısına yanıt
    Edit: Yukarda bahsettiğim olayı yaptım. Ancak halen devam ediyordu. Bende 2 tane vga to vga kablosu var ve bunlardan birisi orijinal monitörle gelen diğeride benim 10-15 tl verip satın aldıgım kablodur. O orijinal kablo bozulunca mecbur yeni kablo almak zorunda kaldım. Ancak hata etmişim. Ekran kartım bu kablodan monitörümü desteklemedi ve mecbur eski orijinal kablomdan bağlantı sağlayarak tanıla dediğim zaman sorun kalkmış oluyor. Yeni kabloyuda takınca sorun kalmıyor. Eğer geri bozulursa mecbur eski orijinal kablomla düzeltip yeni kopya kabloyla bağlantı sağlıyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Masaüstü PC Fiyat ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.