Selam Arkadaşlar bilgisayarı açtıktan 15-20 dk sonra Kapatmak istediğimde Başlat/Bilgisayarı kapat sekmesine tıklıyorum. Kum saati çıkıyor ve 4-5 dk sonra anca kapat sekmesi geliyor. Kapat dediğimde ise kapanması en azından 5-6 dk sürüyor yani bilgisayarı kapatmak bi 10-15dakkayı buluyor. Yardımlarınızı bekliyorum... Tşkler
Anlatıkların arka planda bir şeyler çalışıyor olabilir antivirüs ve spy temizleme proramları ile bilgisayarını temizle +
başlat/çalıştır /msconfig yaz enter e bas gelen konsoldan başlangıca geç gereksiz olanların kutucuğunu temizle ve yeniden başlat sonucu buraya yaz yardım geelcektir
kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: firaz
Anlatıkların arka planda bir şeyler çalışıyor olabilir antivirüs ve spy temizleme proramları ile bilgisayarını temizle +
başlat/çalıştır /msconfig yaz enter e bas gelen konsoldan başlangıca geç gereksiz olanların kutucuğunu temizle ve yeniden başlat sonucu buraya yaz yardım geelcektir
kolay gelsin
+
Çalıştır>regedit yaz sonra ctrl+f bas ve "waittokill" yaz arat. "WaitToKillAppTimeout" diye girdi çıkacak çift tıkla değerini 1000 yap.F3 e bas aramaya devam et taki "WaitToKillServiceTimeout" çıkana kadar onunda değerini 1000 yap.Tekrar F3 aynısı yine çıkacak 1000 yap.yine F3 aynısı bi daha yine 1000 yap.yani hepsini 1000 yap.
AMA DİKKAT YANLIŞ BİŞEY DEĞİŞTİRME VE BUNLARI YAPMDAN ÖNCE KAYIT DEFTERİNİN YEDEĞİNİ AL..
cevaplarınız için tşkler. Acaba deep freeze programından kaynaklanıyo olabilir mi? ve kayıt defterinin yedeğini nasıl alabilirim?
BAşlat>çalıştır>regedit enter Dosya>ver enter.
Aşağıda tümü diye bir kutucuk olacak onuda seşili olduğuu kontrol et. Yedeği kaydet.Deep freeze i bilmiyorum .