Şimdi Ara

Bilgisayar çok geç açılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar açılışında windows başlatılıyor ekranı çok geç geliyor. Tam bir süre vermek gerekirse açma tuşuna bastıktan 30 saniye sonra windows başlatılıyor ekranı geliyor.
    Bilgisayarı kendim topladım ve kurdum sanırım o konuda bir sorun var. Bilgisayarın parçaları taktım direk işletim sistemi kurdum biosla alakalı hiçbir şey yapmadım.
    Donanım bilgileri soldaki sistem sekmesinde yazıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Bios a gir "Full Scan Logo" yu disable yap Açılış süresi biraz kısalacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TVT(Patron)

http://forum.donanimhaber.com/m_39120253/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39120253

kolay gelsin..

Dedikleriniz yaptım ama hiçbir şey değişmedi hala aynı sürede açılıyor
  • Bios tanımlama yapıyor her defasında ve bu testler cok uzun sürüyor sanırım.Kasayı aç donanımsal parçaları tam oturtur.Bios pilini çıkart tüm fişler çekili olsun pcye baqlı kablo olmasın.Sonra bilgisayarın fişleri tak power tusuna bas.(PİL TAKILI DEĞİL) Sonra bilgisayarı tekrar kapatıyoruz.Pilimizi takıyoruz ve kasamızı tekrar açıyoruz biosa giriyoruz.Load .. Yapıyoruz ve bootu ayarlarını da yapmak istiyorsak kendi kafana göre ayarlarsın.:) Floppy i devre dısı bırakıyoruz(Disable) sanırm artık bu devirde çok işe yaramaz.bilgisayarımızı açıyoruz .. :) Umarım düzelir bu şekilde.Düzelmesede testler cok uzun sürüyordur diye düşünüyorum.Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu2o

Bios tanımlama yapıyor her defasında ve bu testler cok uzun sürüyor sanırım.Kasayı aç donanımsal parçaları tam oturtur.Bios pilini çıkart tüm fişler çekili olsun pcye baqlı kablo olmasın.Sonra bilgisayarın fişleri tak power tusuna bas.(PİL TAKILI DEĞİL) Sonra bilgisayarı tekrar kapatıyoruz.Pilimizi takıyoruz ve kasamızı tekrar açıyoruz biosa giriyoruz.Load .. Yapıyoruz ve bootu ayarlarını da yapmak istiyorsak kendi kafana göre ayarlarsın.:) Floppy i devre dısı bırakıyoruz(Disable) sanırm artık bu devirde çok işe yaramaz.bilgisayarımızı açıyoruz .. :) Umarım düzelir bu şekilde.Düzelmesede testler cok uzun sürüyordur diye düşünüyorum.Kolay gelsin.

Bunun dışında yapabileceğim başka bir şey var mı?

Bios update yaptım yaklaşık 10 saniyelik bir kısalma oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salim89 -- 2 Mayıs 2010; 16:41:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakart çok geç açılıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.