arkadaslar bilgisayar bana ait diil..gün içinde sürekli açıp olarak duran bi bilgisayar..ve gün içinde 3-4 kez kapanıverior..
pentium 4 3.00ghz işlemcili bi casper bilgisayar.masaüstü..
ben çok ısındıgını düşünüyorum..kasanın bi kanadı sürekli acık ve baska bir bilgisayar kasası ile birlikte kutu gb biyerin içinde duruyor..ayrıca çalısmayan bir tane kasa fanı vardı..(kendini ancak sogutur calıssa bile) ve onu takıp calıstırdktan sona bile kapanmaya devam etti.
ne gb bi yöntem kullanarak sorundan emin olup çözüme ulasırım lütfen yardm..
şimdiden tskkurler..
kutu gibi birşeyin içinde demişssin. hava sırkıluzayonu tam değilse sistem cok ısındıgından kendini kapatır. Acık bir yerde calıstırın. Ve fanlarınızı temizleyin.
quote:
Orjinalden alıntı: m@kin
arkadaslar bilgisayar bana ait diil..gün içinde sürekli açıp olarak duran bi bilgisayar..ve gün içinde 3-4 kez kapanıverior..
pentium 4 3.00ghz işlemcili bi casper bilgisayar.masaüstü..
ben çok ısındıgını düşünüyorum..kasanın bi kanadı sürekli acık ve baska bir bilgisayar kasası ile birlikte kutu gb biyerin içinde duruyor..ayrıca çalısmayan bir tane kasa fanı vardı..(kendini ancak sogutur calıssa bile) ve onu takıp calıstırdktan sona bile kapanmaya devam etti.
ne gb bi yöntem kullanarak sorundan emin olup çözüme ulasırım lütfen yardm..
şimdiden tskkurler..
merhaba, öncelikle işlemci fanını söküp pastasını yenile bence casper masaüstü bilgisayarlarda en çok ben bu sıkıntıyla karşılaştım kasanın içini üfletip işlemci ve fanı alkolle temizledikten sonra işlemcinin üzerine ince bi pasta çek sorun hallolacaktır umarım