Şimdi Ara

Bilgisayar çalışıyor ama ekran görüntüsü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bu forumda yeniyim yanlış yere konu açmıssam ozur dilerim benim bilgisayar 1 hafta kadar once acılmamaya basladı bilgisayar calısıyor fakat ekran görüntüsü yok ekran tamamen kararmadan oncede bilgisayarın ekranı parazitleniyordu yani renkler birbirine karısiyordu zaten bi sure sonrada ekran gidiyordu neyse ekran artık hic acılmıyor önerilerinizi bekliyorum simdiden Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• darknıght299 D kullanıcısına yanıt
    peki sistem açılıyor mu yani ekran görüntüsü gelmese bile sistem sesi geliyormu ???? ekran kartı harici mi onboard mu ??
  • Bilgisayarınızı başka bir monitör'e takıp denediniz mi? Hiç Ram'leri çıkarıp bilgisayarınızı başlatmayı denediniz mi? Denediyseniz deneyin denemekten zarar gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imam24

peki sistem açılıyor mu yani ekran görüntüsü gelmese bile sistem sesi geliyormu ???? ekran kartı harici mi onboard mu ??

kardesim sistem sesi geliyor fakat ekran kartımın harici onboard oldugunu fln bilmiyorum nasıl bakabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: My Little Russian

Bilgisayarınızı başka bir monitör'e takıp denediniz mi? Hiç Ram'leri çıkarıp bilgisayarınızı başlatmayı denediniz mi? Denediyseniz deneyin denemekten zarar gelmez.

Baska bir monitöre takmayı denemedim birde ram'leri ayarlayacak kadar tecrubem yok

üstad eger ekran kablosunu ps/2 portlarının altına yani mor ve yeşilin portların altında dik takıyosan o onboard oluyo anakartın kendi ekranı yani,, ama yok kasanın altlarına dogru yatay şekilde takılıysa harici...
  • quote:

üstad eger ekran kablosunu ps/2 portlarının altına yani mor ve yeşilin portların altında dik takıyosan o onboard oluyo anakartın kendi ekranı yani,, ama yok kasanın altlarına dogru yatay şekilde takılıysa harici...

Harici

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    peki kasanı açıp ekran kartını bi çıkartsan...ekranı normal onboard bagla eger görüntü gelirse ekran kartın problemlidir....bi dene...
  • quote:

peki kasanı açıp ekran kartını bi çıkartsan...ekranı normal onboard bagla eger görüntü gelirse ekran kartın problemlidir....bi dene...

Kardesim saol birsey belirtmek istiyorum ben bilgisayarı 5-6 yıl once aldım ve bu zamana kadar ekran kartı dahil hicbir parcasını degistirmedim acaba ekran kartını degistirsem sorun kökten çozülurmü acaba

hocam başta sorunu bulmamız lazım senn bu işler için bi tanıdıgın varmı...güvene bilecegin birileri..dedigin gibi önce ekran kartını bi sökmek lazım onboard bi bak eger ordada sıkıntı verir anakart sorunludur...ama ekran kartında bi sıkıntı varsa bak uzun zaman olmuş alalı ekran kartını degiştirerek halledebilirsin bu sorunu....
  • quote:

hocam başta sorunu bulmamız lazım senn bu işler için bi tanıdıgın varmı...güvene bilecegin birileri..dedigin gibi önce ekran kartını bi sökmek lazım onboard bi bak eger ordada sıkıntı verir anakart sorunludur...ama ekran kartında bi sıkıntı varsa bak uzun zaman olmuş alalı ekran kartını degiştirerek halledebilirsin bu sorunu....

Kardesim bende almayı düsünüyordum yardımların icin tesekkurler fakat en iyisi yeni ekran kartı almak

ö.d,ama kendin kafana göre alma..önce kesin sorun ordan mı bi bak sonra da ekran kartı alacagındada bi bilene sorki hem yanlış alma hemde kalitelibişeyler al...
  • renkler birbirine giriyorsa görüntü gelmiyorsa büyük ihtimalle ekran kartı arızalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: drax_power

renkler birbirine giriyorsa görüntü gelmiyorsa büyük ihtimalle ekran kartı arızalı

Tm kardesim saol zaten bende yeni ekran kartı alıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.