Şimdi Ara

Bilgisayar bölümüne EA dan giriş var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bilgisayar bölümüne eşit agırlıkdan girmek istiyorum mühendislik degil ögretmenlik programlama vs. bölümler yani şimdi bir cok sacma yeni şeyler cıktı sayısal 1 sayısal 2 flan filan zırvaladılar..
    belki bilgisi olan arkadaslarımız wardır burada bana bilgi wermek isteyen??

• Say 1 den bi ihtimal ama bilmiyorum bende tam.
  • duyumlarıma göre öyle olabilir ama 340 küsür puan diyorlar sayısal 1 den imkanım warmıki 340 cekmek gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: FreaKs

duyumlarıma göre öyle olabilir ama 340 küsür puan diyorlar sayısal 1 den imkanım warmıki 340 cekmek gibi

çok zor ama imkansız değil ama eşit ağırlıkda bildiğim kadarıyla bilgisayar operatörlüğü ile teknisyenliği var
  • Zamanında Muğla İşletme ile eşdeğer bir puanla kku bilgisayar programcılığı (i.ö)'e girebiliyordum.
  • Ea dan sadece bir sehirde var oda yanlis hatirlamiyorsam ya eskisehir yada balikesir de idi sadece bunlardan biri EA ile aliyordu 320+ puan istiyor. Yanlis bilmiyorsamda Ea ile programcilik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lythari -- 17 Eylül 2007; 18:51:24 >
  • EA yı gorunce Electronic Arts sandım dumura uğradım bi an ama değilmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi buyuksun :D
    bide programcilik zaten 2 yıllık oda sadece sayisal 1 ile alir.
  • Tabi ki girebilirsiniz. Ancak okulda ve Öss'de birinci olmanız lazım. Durum böyle olursa 300say2 puanı + 100x0.3 = 330 toplamda say2 puanı ile belki Anadolu'da bir Bilgisayar Mühendisi olabilirsiniz. Bilgisayar programcılığı da aynı şekilde söylediğimin Say1 versiyonu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

Tabi ki girebilirsiniz. Ancak okulda ve Öss'de birinci olmanız lazım. Durum böyle olursa 300say2 puanı + 100x0.3 = 330 toplamda say2 puanı ile belki Anadolu'da bir Bilgisayar Mühendisi olabilirsiniz. Bilgisayar programcılığı da aynı şekilde söylediğimin Say1 versiyonu.

okulda ve öss de birinci olmak hımm güzel görünüyor :) aslında bilgisayar okumadan programcı olanlar war yani sadece kendi bildikleri ile iş sahibi olabilenler cevremde gerçekten cok bilgisayar bilmek hele hele bu dönemde gerçekten cok işe yarıyor.. sayısal secseydim diyeceğim ama fizik biyoloji kimya kötü yapamıyorum nalet dersleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.