Şimdi Ara

bilgisayar bekleme modunda indirme yapar mı acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yatıyorum da çok ses çıkarıyor ne yapmalıyım?

• yapmaz.Çünkü servisler ve donanımlar kapanır özellikle ethernet ve wireless
  • yapmaz
  • torrent de mi?
  • Hiçbişeyde yapmaz arkadaşım.PC yarı kapalıdır bekleme modunda.Sadece açık pencereler filan yerinde durur.Çalışmaların filan yerinde durur.Geçici hafızaya alır beklemede.
  • hdd bile çalışmıyo , indirlen dosya nasıl kayıt edilecek
  • şu yolları izle bi bak bakalım ben laptopta güçseçeneklerini ayarladım kapagı kapatınca indirmeye devam ediyor belki burdaki ayarlardan olur masa üstüm olmadıgı için bilemiyorum

masaüstü sağtıkla> ekran koruyucu> güç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Iyi demissinde o ayarlar sadece diz ustu icin yani olmaz pcde ama uydudan oyle bir indirme yontemi vardi yanlis hatirlamiyorsam
    quote:

Orjinalden alıntı: DeSeNaTöR

şu yolları izle bi bak bakalım ben laptopta güçseçeneklerini ayarladım kapagı kapatınca indirmeye devam ediyor belki burdaki ayarlardan olur masa üstüm olmadıgı için bilemiyorum

• quote:

şu yolları izle bi bak bakalım ben laptopta güçseçeneklerini ayarladım kapagı kapatınca indirmeye devam ediyor belki burdaki ayarlardan olur masa üstüm olmadıgı için bilemiyorum

Bende öyle yapıyorum en iyisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mellkor

Iyi demissinde o ayarlar sadece diz ustu icin yani olmaz pcde ama uydudan oyle bir indirme yontemi vardi yanlis hatirlamiyorsam
    quote:

Bilgisayar kapalıyken download yapan özel modemler var kendi içinde hafızası var harddisk fln da takılabilenleri çıkmış piyasaya onlar olur mesela sıfır ses

• sende iyi demişsinde uydudan osla adsl beleş olur ama dimi
    quote:

Orjinalden alıntı: Mellkor

Iyi demissinde o ayarlar sadece diz ustu icin yani olmaz pcde ama uydudan oyle bir indirme yontemi vardi yanlis hatirlamiyorsam
    quote:

• kulaklarına pamuk tıka
  • bilgisayarı battaniye ile iyice sar. uyurken sesini duymazsın o zaman.. yalnız bilgisayar fazla ısınabilir haberin olsun
  • senın neslin tükenmeden birşeyler yapmak lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: viceroyboy

bilgisayarı battaniye ile iyice sar. uyurken sesini duymazsın o zaman.. yalnız bilgisayar fazla ısınabilir haberin olsun
  • quote:

senın neslin tükenmeden birşeyler yapmak lazım
    quote:

bilgisayarı battaniye ile iyice sar. uyurken sesini duymazsın o zaman.. yalnız bilgisayar fazla ısınabilir haberin olsun

• quote:

arkadasım bunu yaparken yanına bıde yangın sondurme tupu koymaı unutma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.