Şimdi Ara

Bilgisayar bazı oyunlarda kendini kapatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GPU : ASUS GTX 660 DirectCU2 GDDR5
    CPU : AMD FX 8350
    Anakart: ASUS M5A97 R2.0
    Ram: Corsair 2*4GB DDR3 1600MHZ CL9
    PSU: Thermaltake W0356 olması lazım Element T MidT ATX'in içinden çıkan 700WATT(1.5 yıllık)
    CPU fanı: Loki SD963

Donanım bilgim çok olmadığından uzun uzun yazdım kusura bakmayın.Bu sistemde 200 e yakın oyun oynadım.Oyunlarımın hepsi lisanslı ve DRM'leri Steam yada Origin'dir.Sadece birkaç oyunda kapanma sorunu yaşıyorum,diğerleri sorunsuz çalışıyor.Kapandıktan sonrada kasanın arkasındaki sigortayı kapatıp birkaç dk beklemeden tekrar açılmıyor,yada güç kablosunu söküp takmadan.
    Titanfall: Açıyorsunuz yarım saat civarı oynuyorsunuz kapanıyor.
    Gaz Guzzlers Extreme: Yarışlarda değil,sadece savaş modlarında biraz oynadıktan sonra kapanıyor.
    Guild Wars 2: Nadirende olsa rastgele yerlerde kapanıyor.
    Bioshock Infinite:Belli yerlerde script varmış gibi aniden kapanıveriyor.Birkaç defa deneyince o yeri geçiyorsun biraz daha ilerleyince yine kapanıveriyor.

Maruzatım bu şekilde arkadaşlar.Diğerleri neysede Bioshock serisi en sevdiğim oyundur ve Infinite ı da oynamayı çok istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum
    EDIT:3DMARK ve FURMARK'la GPU'yu,Prime95 lede CPU yu test ettim,sorunsuz göründü bana.Kasayı aldığım vatan teknik servise götürdüm onlarda işlemcinizi ve grafik kartınızı test ettik sorunsuz diye geri gönderdiler.Sorun neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihinan -- 21 Haziran 2015; 17:40:51 >

• Yaniltmak istemem ama aklıma sadece ekran kartının ısınmasi sonucu kapanma olayı geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım edebilcek biri yokmu?
  • Kayıt defteri onarın
    Disk birleştirme yapın
    Virüs taraması yapın
    Driverları güncelleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.