arkadaşlar bilgisayarım bazen kitleniyor (mause hareket ediyor , birşeye basıyorum ama açılmıyor. yani meselam imleci bir seçeneğe getirirsiniz de yanları turuncu olur ya o olmuyor ve basınca açmıyor ) ancak ctrl+alt+delete ye basıp ordan iptal e weya başka bir seçeneğe basmadan( ilk basışımda işlemiyor. 2. sinde işliyor) düzelmiyor. bu neden olabilir acaba ?
Bir çok sebebi olabilir. Ben 3 tanesini söyliyim.
%60 -> Mouse'un bozulmuştur. mouse'na su, çay veya süt döküldüyse bu tür sapıtmalar olabilir.
%30 -> Mouse'un driverları silinmiştir. Aygıt Yöneticisinden mouse'un driverlarını kaldır, bi daha yükle
%10 -> virüs/solucan vardır. Güncel bir anti virüs programı ile spy programıylan sistemi güvenli kipte tarattır.
Donanımın ve işletim sistemin nedir?
mause de bir problem yok ondan eminim.... driver ler silinmiş olabilir.... virüs olduğundan şüpheleniyorum... ancak bunu virüsün yaptıını sanmam işletim sis. xp. donanımı şoole açıklıyayım: 4 yıllık bir makine
Xoftspy ile bir temizlik yap derim...
virüs vardır tahminen. bende bir zamanlar buna benzer durumlarla karşılaşmıştım, bilgisayarcıya götürdüğümde virüs dedi. yalnız bu bir ihtimal.
önce bir virüs taraması yap sorun % 50 insin ondan sonra devam ederiz
evet bilgilerimi görebilen birisi var.... msn den kişilistesinin hepsine benim her oturum açtıımda gidiyouş. ve benim herşeyimi biliyo adam... bundan nasıl kurtulabilirim. worm var yaani. ben her online olduumda geliyomuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme