Şimdi Ara

BİLGİSAYAR ANİDEN KAPANIYOR YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç birşey anlamıyorum bilgisayar birden bire kapanıyor donanımsal hiçbirşey yok, ısınma yok yazılımda deseniz yine bir şey yok ama hiç anlamış değilim birden kapanıyor neden böyle oluyor bilmiyorum virüs buna sebep olabilir mi? Sistem kapanmıyor birden herşey gidiyor yalnızca pervaneler çalışıyor daha önce buraya açtım konuyu ama bazı önerileri yaptım yine birşey değişmedi bilgisayarın sorunu hakkında bir fikri olan var mı? Yardımcı olursanız çok makbule geçer teşekkür ediyorum.

• donanımsal olmadığını nerden biliyorsun bilgisayar açıkken SpeedFan programıyla ölç bakalım ısını aniden kapanıyorsa büyük ihtimal işlemci ile ilgilidir ama virüste buna sebep olabilir sen ısıyı bir ölç
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.oyun

donanımsal olmadığını nerden biliyorsun bilgisayar açıkken SpeedFan programıyla ölç bakalım ısını aniden kapanıyorsa büyük ihtimal işlemci ile ilgilidir ama virüste buna sebep olabilir sen ısıyı bir ölç

50-55 C civarı oluyor ısıdan ve donanımdan değil eminim. Eğer virüstendir dersen de daha yeni format attım formattan sonra da yapıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi best of europe -- 12 Eylül 2010; 14:08:14 >
  • virüs malmare slocan v.s girmiş olabilir tarratır pcni saygılar..
  • PC ni Güvenli Kipte sağlam bir Antivirüs programıyla taratmanı öneririm.

Saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: best of europe

quote:

donanımsal olmadığını nerden biliyorsun bilgisayar açıkken SpeedFan programıyla ölç bakalım ısını aniden kapanıyorsa büyük ihtimal işlemci ile ilgilidir ama virüste buna sebep olabilir sen ısıyı bir ölç

50-55 C civarı oluyor ısıdan ve donanımdan değil eminim. Eğer virüstendir dersen de daha yeni format attım formattan sonra da yapıyordu.

ama sıcak gibi benim değerlerimde bunlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: best of europe

quote:

ama sıcak gibi benim değerlerimde bunlar

Gerçekten sıcak değil daha önceleri ısısı 65-70 C leri görüyordu ama birşeyi yoktu bence şu anda bu ısı çok normal kendini kapatma olayı falan yeni başladı demek istediğim ısıdan kaynaklanan birşey değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.