Şimdi Ara

bilgisayar alıcam karar veremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

işlemci amd 3000
    ram 512 kington
    hdd 200 gb sata2
    monitör 191lcd philips 190x6fb
    kasa asus yada aopen
    dvd nec 4550 - 3550
    modem inca kablosuz
    hoparlör logitech x530 5+1

bilgisayar genel olarak böyle. anakart a karar veremedim. pek oyun oynamıcağım için MSI K8NGM2-FID düşünüyodum fakat mart ayında geliceği söyleniyor. Asus un a8n vm csm var fakat o da overclock olmuyomuş. epox 9npa ultra iyi diyolar bir de ekran kartı almam gerekicek 6600 tavsiye ediyolar fakat oyun oynanmıcağı için fazla gelicek gibi geliyo. bu yüzden kararsız kaldım. bilgisayar müzik + internet ve film için kullanılıcak. almışken overclock olucak bi anakart alıp iyi bi ekran kartı mı almalı yoksa normal bi ekran kartı mı almalı? biraz ileriye dönük olsa iyi olur sanırım.

Bu durumda anakat onboard ekranlı mı almalı ? yoksa iyi bişey mi ?
    Ekran kartını tavsiyeleriniz nelerdir ? düz 6600 iyimidir. yada ati x1300pro yada x700 ?
    Lcd için philips 190x6fb iyimidir ? yoksa 17" mi almalı ?

işte bu sorulara takıldım. yardım ederseniz sevinirim..

Lcd için philips 190x6fb iyimidir ? yoksa 17" mi almalı ? lcd için erken mi ?

işte bu sorulara takıldım. yardım ederseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krizalit_kristalin -- 25 Şubat 2006; 1:34:01 >

• epox nf4ultra o/c icin ideal bi anakart ekran kartını onboard alarak performance düşürme 6600gt al derim
  • işlemci amd 3000
    ram 512 kington
    hdd 200 gb sata2
    kasa asus yada aopen
    dvd nec 4550 - 3550
    modem inca kablosuz

yazmışsın,rami tek parça 1GB alırsan ilerde yanına bir adet daha 1GB takarsın , malum vista masaüstünde hiçbişey açık değilken bile 750MB harcayacağı için yeni sistem toparlayan ve sürekli kullanacaklara 2GB dan aşşa önermiyorum.Şimdilik 1GB alırsın,yanına 2-3ay sonra ilave edersin bi tane daha,ne dersin?

Monitör olarak 190x6fb süper,ben de fiyatları inse alıcam,şuaralar 650YTL civarı bişi sanırım.Gayet güzel seçim...

Oyun oynamayacaksan bile artık düz 6600ler giriş seviyesi kartlar olduğu için alabilirsin.Çünkü dikkat edersen hiç oyun oynamıcam yazmamışsın "pek oyun oynamıcam" demişsin O yüzden düz 6600 işini görür.Ama batıyosa illa biraz daha aşşa çekeyim diyosan x550 öneririm...

Başka sorun???

• quote:

Monitör olarak 190x6fb süper,ben de fiyatları inse alıcam,şuaralar 650YTL civarı bişi sanırım.Gayet güzel seçim...

Oyun oynamayacaksan bile artık düz 6600ler giriş seviyesi kartlar olduğu için alabilirsin.Çünkü dikkat edersen hiç oyun oynamıcam yazmamışsın "pek oyun oynamıcam" demişsin O yüzden düz 6600 işini görür.Ama batıyosa illa biraz daha aşşa çekeyim diyosan x550 öneririm...

+1 ekran kartı olrak x700 de olablir
  • +2

x800 veya almısken tam alıcam dersen x850 gto 2 aliim dersen dehset olur.
  • nerden nereye geldik :) 1000 dolar vardı üstüne baya bi eklicez gibi geliyo bana.. aslında oyun belki de hiç oynamıcam ama almışken iyi bişey topluyalım da yeğenler filan da eğlensin oyun moyun :)

Ram 1 Gb tek olucak demişsin. bu kendi içinde dual mi çalışıyo ?
    Kasa aopen 400 w mı alayım ? hb28 galiba ?
  • ram 1gb demişte arkadaş daha sonra bitane daha alıp dual yaparsın diye. tek alırsan single çalışır. dediğin kasa iyidir istersen coolermaster ceturion bb 5 de var gigatek de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilgisayar alıcam ama?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • modem inca kablosuz

zoom,asus gibi markalar almanı tavsiye ederim.

inca ile baglantın ya düsük yada hiç olmaz.

• ram twinmos 2*512 gb ddr400 cl2.5 al.(512 ram yetmez)
    kasa aopen tercih et.
  • ONCELIKLE MODEM ZOOM ALABILIRSIN.INCA TAVSIYE ETMEM.LCD ICINDE O KONU BASLIGINDAKI YORUMLAR FAYDALI OLUR.BEN HATA YAPTIM SEN YAPMA BARI...SAYGILAR
  • işlemci amd 3000
    ram 1 kingston
    hdd 200 gb sata2 ncq
    kasa asus yada aopen
    dvd nec 4550 - 3550
    modem ROBOTICS 9108
    kasa aopen 400

bu sistem tamammıdır sizce? ram i tek 1 gb alıyorum. 17" lcd değil 19" alıyorum. modem robotics...
    sorun şurda yanlız. pek oyun oynanmıcağı için onbard ekranlı 9150 chipsetli anakart mı almalı yoksa ileride overclock vs için epox 9 npa ultra mı ? en çok takıldığım soru bu ? epox alırsak bir de ekran kartı almak gerekicek bu konudaki düşünceleriniz - tavsiyeleriniz nelerdir ? onboard ekran alırsak kasayı da 300 w mı alayım. onboard dvi çıkışlı 6150chip set + 190x6fb den iyi görüntü alırmıyım ? 6150 al yeter derseniz asus a8n vm csm mi alayım yoksa biraz bekleyip MSI K8NGM2-FID farkı msi ın overclock olması bildiğime göre. ekran kartı olarak ucuzundan x550 yeterlimi yoksa almışken iyisinimi :)

çok karışıkmış bu işler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.