Şimdi Ara

Bilgisayar Alacağım, Sizce Bu Nasıl!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakart: gigabyte 945p-s3 1066mhz c2d lga775.....................134ytl kdv dahil
    işlemci: intel c2d e4300 1,8ghz 64bit 2mb l2 cache 65nm........228ytl kdv dahil
    ram: twinmos 1gb pc6400 800mhz ddr2.............................109ytl kdv dahil
    ek.kar: gigabyte ati radeon x1600pro 256mb ddr2 pcı-e x16...174ytl kdv dahil
    sbtdisk: samsung 250gb rpm 8mb sata2................................127ytl kdv dahil
    dvdrw: samsung 182...........................................................63ytl kdv dahil
    monitör: lg artistic seri 2ms 19"lcd.........................................495ytl kdv dahil
    kasa: ?
    seskartı: ?
    klavye,mause,hoparlör,modem: almayacağım

itü de öğrenciyim. autocad, birkaç grafik programı ve oyun oynamak için bir bilgisayar alacağım 1 ay içinde.

donanımdan pek anlamam forumu biraz takip ettim yorumlara göre kendimce birşey topladım. anlayan arkadaşlara soruyorum; "yuh be şunun yanına bu alınırmı, şu fiyata o dururken bu alınırmı, bu şununla iyi gitmez, şu markadan alacağına şundan al, şu güzel ama arkadaştan biliyorum sonrada sorun çıkartıyor." dediğiniz varmı.

toplam 1300ytl bütçem var, yukarıdaki fiyatlar 1330 ediyor. kasa ve seskartı nı da ekleyince biraz aşıyor.yani bazı şeyleride kısmam lazım.

şimdiden yardım edenlere teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmetdonanım -- 4 Mayıs 2007; 18:31:46 >

• Ram Kingston 667 Mhz 1 GB olabilir. > 66 $ kdv dahil.
  • ses kartına gerek yok onboard işini gayet iyi görecektir..Onun dışında güzel sistem..Ucuz adsl modem istersen bana PM at..Bir tane usb adsl modem im varda :)
  • lütfen yardım
    +kasa hakkında hiç bir fikrim yok, yukarıdaki sistemim için ideal kasa hangisi
  • monıtorden kısabilirsin onun yerine samsung 932B+ alabilirsin üste kalan paraylada rami 2 gb yaparsın ekran kartınıda 8600 gt sonic olabilir yada 7900 gs lerden de olabilir dx10 kafayı takmazsan 7900 gt baya iyi bir ekran kartıdır bende fiat performans bakımından
  • lütfen bilen birileri birşeyler desin..
  • Ekran Kartı: Palit 8600 GT Sonic
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2000
    Monitör: 19" Samsung 932B 5MS LCD
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2351
    Kasa Olarak Feel Hurricane 550w Şık Tasarımı Ve Mavi Neonuyla Monitörüne Uyum Sağlayacaktır.
    Ram: Ram Olarak Gigabyte DS3 Alacaksan 1 GB Veritech DDR2-800 Mhz_54$
    Anakartını DS3 Al. Aralarında 10$ Fark Var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem sizce nasıl?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DS3 ün yukarıdakinden ne üstünlüğü var??
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikmetdonanım

DS3 ün yukarıdakinden ne üstünlüğü var??

quote:

800mhz

rev 3.3 lerde katı kapasitör var ve overclock yapabilirsin rahatca
    e4300 ve ds3 güzel bi çift oluyor
  • Valla bu olabilir. Eğer geniş ekran istemiyorsan Datron un 200-220$ lık 19 inç 4:3 LCD si var.

Bilgisayar Alacağım, Sizce Bu Nasıl!!

İstersen sistemde değişiklik te olabilir (Anakart modelini düşürerek fiyat 24$ daha düşebilir mesela. Ayrıca ses kartına da gerek yok anakartlar artık oldukça kaliteli ses çıkışı sağlayabiliyorlar.), buradaki peşin fiyatlar (6 taksitte bonusa vade farkı yok 12 taksitte ise %6,5) dır ve gigatek ten alınmıştır. Resmi büyütmek için üzerine tıklayınız.

Döviz kuru şu an için 1$=1,35YTL dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 6 Mayıs 2007; 17:22:03 >

• 1.anakarta 945 tercih etme
    2.ramde 800 mhz al gelecek burada
    3.monitör olarak lg190w6 tecih et www.turkchip.com sistem bölümünde ayrıntıları bulabilirsin
    4.ekran kartı bilgisayarın kalbi alabildiğince iyisini almaya çalış 8600 ler direct x10 ve fiyatlarıda uygun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.