Şimdi Ara

Bilgisayar alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili arkadaşlarım kardeşlerim ağabeylerim 1.5 milyar bütçe ayırdım birtane laptop alacağım kendime eh malum artık vakit öldürmece fakat hangi bilgisayarı alayım bir yardımcı olrmsunuz? arkadaşlar burayı önerdi yardımcı olabilirmişşniz konuyu nereye açacağımı bulamadım kusura bakmayın ben pek anlamam

• hocam sen indirimleri takip et, özellikle vatan bilgisayarda indirim denkgelme olasılığı yüksek. Bu bütçeye 4gb ram, intel işlemcili, 1gb ekran kartlı bir bilgisayar alabilirsin. Bir de not edeyim Casper i pek tavsiye etmiyorlar.
  • konu yanlıs yerde:)
  • asus yada hp lere bak
  • konu yanlış yerde + vatanbilgisayarı, casperı, acerı, ve diğer 2.sınıf markaları tavsiye etmem. Konfigürasyonu düşük ama kaliteli olsn, bunun için uzun yıllar kullanabileceğin sony,hp, dell'i tavsiye edebilirim. toshiba'nın oyuncak gibi kasaları var pek tavsiye etmem. 1500tl ye ev kullanıcı için iyi makina alabilirsin. Hepsiburada.com ve hizlial.com a bakabilirsin..
  • teşekkür ederim arkadaşlar
  • Rica ederiz abi, saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar önerisi
    9 ay önce açıldı
    Yeni bir bilgisayar alıcağım
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: az sakallı dede

konu yanlış yerde + vatanbilgisayarı, casperı, acerı, ve diğer 2.sınıf markaları tavsiye etmem. Konfigürasyonu düşük ama kaliteli olsn, bunun için uzun yıllar kullanabileceğin sony,hp, dell'i tavsiye edebilirim. toshiba'nın oyuncak gibi kasaları var pek tavsiye etmem. 1500tl ye ev kullanıcı için iyi makina alabilirsin. Hepsiburada.com ve hizlial.com a bakabilirsin..

vatan kötü hızlıal iyi yani öyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

quote:

Orijinalden alıntı: az sakallı dede

konu yanlış yerde + vatanbilgisayarı, casperı, acerı, ve diğer 2.sınıf markaları tavsiye etmem. Konfigürasyonu düşük ama kaliteli olsn, bunun için uzun yıllar kullanabileceğin sony,hp, dell'i tavsiye edebilirim. toshiba'nın oyuncak gibi kasaları var pek tavsiye etmem. 1500tl ye ev kullanıcı için iyi makina alabilirsin. Hepsiburada.com ve hizlial.com a bakabilirsin..

vatan kötü hızlıal iyi yani öyle mi

Dh genelde sevmez hizli.com u, biliyorum. Ama ben simdiye kadar 6_7 tane laptop, parca, kitao aldim hic bi problem yasamadim.... Ben memnunum haci :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.