Şimdi Ara

Bilgisayar Açılmıyor (RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorun ilk başlarda windows yüklenirken donup re start atıyordu bu şekilde döngü içinde gidiyordu. O kasa içinde format atmam mümkün olamadı bu yüzden hddyi söküp başka bir kasada format attım hdd yavaşta olsa eskide olsa çalışıyor başlarda hdd bozuldu yandı o yüzden pc açılmıyor diye düşünüyodum ancak başka pcde format atıp girebilince anladım ki sorun başka. Resimlerdede görüceğiniz gibi pcyi ekran kartına bağlayıp açınca casper yazısında donup kalıyor on board olarak bağlayınca windows yükleniyorda takılıyor ve çizgiler felan var. Düşüncem anakartta problem..

sizin öneri yada fikriniz var mı ??
     Bilgisayar Açılmıyor (RESİMLİ) Bilgisayar Açılmıyor (RESİMLİ) Bilgisayar Açılmıyor (RESİMLİ) Bilgisayar Açılmıyor (RESİMLİ)

• Dostum ekran kartını alıp başka bir pc de deneme şansın var ise onu başka bir pc de dene fakat on board modundada sistemde sıkıntı olduğu görünüyor büyük ihtimal anakartın kuzey körüsünde bir sorun var hocam.Ekran kartını takıyorsun casper logosunda donuyor daha post ve ram e yazdırma işlemi yapılmadan sistem çakılıp kalıyor.
  • By_SeDo kullanıcısına yanıt
    Hocam bakmaya bile gerek yok ben ekran kartının çalıştığından eminim. işlemcisi intel core 2 dual 2.0 ghz bir işlemci soğutucusu yeni değişti psu'su yeni değişti ramlerde sıkıntı yok ona bi anakart almayı düşünüyorum ucuz yollu vatan computerdan işlemciye uyumlu anakart önerirmisiniz ?
  • Hocam işlemciniz 775 soket destekli vatanda 775 soket sıfır anakart tahminim bir tane vardı sanırım onun fiyatıda biraz astronomik geldi bana forumun ikinci el bölümünde temiz 775 anakartlar var fiyatlarıda uygun ordan temin edebilirsin + 775 soket sıfır anakarta para vermek ölü yatırımdan başka bir şey olmaz hocam iyi geceler.
  • By_SeDo kullanıcısına yanıt
    Hocam o vatanda olduğunu söylediğiniz anakart İndirimli fiyatı 180 normal fiyatı 230 falandır. Şuan 6 çekirdek işlemci ve 8 ramli pc topladım. Onun anakart fiyatıyla eşdeğer nerdeyse.

Hocam başka bir yerde satılır mı dual core uyumlu anakart ??

Bu arada o resimde bozuk olan gördüğümüz anakartımın adı ms 7255 ver 2.1 2007 yılında aldım
  • İkinci el bölümünde bulabilirsin.
  • Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    ne kadar güvenilir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_MuRaT94

ne kadar güvenilir ?

Aldığın kişiye göre değişir. Referanslarına dikkat et satan kişinin. Yeni üyelikler bir şey satın alma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.