Şimdi Ara

bilgisayar açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir ara elektrik gitti . Sonra bu yazı çıktı. Ara sıra düzeliyor ama gene geliyor bu hata. Bilgisayar açılmayıp burda bekliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• "select boot device" (başlangıç diski seç) uyarısı harddiski görmediği anlamına geliyor, bütün bilgileri yedeklemenin zamanı gelmiş olabilir (ya da, tesadüf, kablonun yerinden oynamış olması gibi gayet basit bir sorun da olabilir).
  • quote:

Orijinalden alıntı: _memet

"select boot device" (başlangıç diski seç) uyarısı harddiski görmediği anlamına geliyor, bütün bilgileri yedeklemenin zamanı gelmiş olabilir (ya da, tesadüf, kablonun yerinden oynamış olması gibi gayet basit bir sorun da olabilir).

Ara sıra düzeliyor. Bir de ben arkadaki vidaları çıkartıp geri takmadım. Vidasız daha sağlam duruyor diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Ara ara duzeliyorsa muhtemelen disk gidicidir. En kisa surede yedeklerinizi almanizi tavsiye ederim. Kablo problemi de olabilir ama kablo sorunu daha zayif bir ihtimal.
    Muhtemelen elektrik gittiginde disk park haline gecemedi ve vidasiz oldugundan yerinden oynayinca kafa plakalari cizmis olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oduranli

Merhaba;

Ara ara duzeliyorsa muhtemelen disk gidicidir. En kisa surede yedeklerinizi almanizi tavsiye ederim. Kablo problemi de olabilir ama kablo sorunu daha zayif bir ihtimal.
    Muhtemelen elektrik gittiginde disk park haline gecemedi ve vidasiz oldugundan yerinden oynayinca kafa plakalari cizmis olabilir.

Demin baktım,yerinden oynamış. Düzeltip vidalarını takdım. Şu an sorun yok gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar açılmıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.