Şimdi Ara

Bilgisayar açılırken kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 farklı kasam vardı işlemci ve anakartı gantiye vermek diğerini dağıttım eski kasama taktım fakat eski kasanın harddiskini boot device yapınca acılıyor yeni kasada kurulu sistemi açarken win7 açılışını bilirsiniz o toplar donerken kapanıyor formatta atmak istemiyorum ne yapmam lazım bu bilgisayarın harddiski biraz sorunlu yavaş çalışıyor sistem o yüzden diğer harddiskten açmak istiyorum yoksa 2 sinide aynı anda takıp çalıştırabiliyorum

• ++
  • güncel
  • güncel
  • disk kendi bilgisayrında bağlı iken takacağın bilgisayrın sürücülerini yükledikten sonra diski aktarırsan çalışacaktır
  • ahmeteminmer A kullanıcısına yanıt
    Biostan bakın sata moduna ahcı modundamı idemi ahcı ise ideye alıp başlatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ioz

disk kendi bilgisayrında bağlı iken takacağın bilgisayrın sürücülerini yükledikten sonra diski aktarırsan çalışacaktır

takacağın bilgisayarın sürücüleri derken ne demek istedin anakart sürücülerinimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellowblue55

Biostan bakın sata moduna ahcı modundamı idemi ahcı ise ideye alıp başlatın

şu an araştırıyorum deniyip olup olmadıgını bildiricem saolun
  • ide de imiş ahci ye aldım açamadım tekrar ide aldım bende
    evet anakart usb ses vs.vs. ne varsa artık
  • format atmak yerine format atmadan üstüne kur bir daha hem verilerin kaybolmaz hem daha sağlıklı olur.
    Olayı tam anlamasam da eğer diğer pc den çıkardığınız windows 7 yeni pc de çalıştırmaya çalışıyorsanız çalışmaz windows 3 donanım değişikliğinde windowsu kitler. Muhtemelen sorununuz burada başlıyor siz bunu açmak istiyorsunuz formatlamadan pek mumkun değil ama üzerinde kurulum yaparsanız arkadaşın dediği gibi programları kaybetsenizde enazından c deki klasor içlerindeki dosyalarınıza bir şey olmayacaktır.

Kolay Gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.