Merhaba arkadaşlar 2 farklı kasam vardı işlemci ve anakartı gantiye vermek diğerini dağıttım eski kasama taktım fakat eski kasanın harddiskini boot device yapınca acılıyor yeni kasada kurulu sistemi açarken win7 açılışını bilirsiniz o toplar donerken kapanıyor formatta atmak istemiyorum ne yapmam lazım bu bilgisayarın harddiski biraz sorunlu yavaş çalışıyor sistem o yüzden diğer harddiskten açmak istiyorum yoksa 2 sinide aynı anda takıp çalıştırabiliyorum
++
güncel
güncel
disk kendi bilgisayrında bağlı iken takacağın bilgisayrın sürücülerini yükledikten sonra diski aktarırsan çalışacaktır
ahmeteminmerA
kullanıcısına yanıt
Biostan bakın sata moduna ahcı modundamı idemi ahcı ise ideye alıp başlatın
quote:
Orijinalden alıntı: ioz
disk kendi bilgisayrında bağlı iken takacağın bilgisayrın sürücülerini yükledikten sonra diski aktarırsan çalışacaktır
takacağın bilgisayarın sürücüleri derken ne demek istedin anakart sürücülerinimi
Biostan bakın sata moduna ahcı modundamı idemi ahcı ise ideye alıp başlatın
şu an araştırıyorum deniyip olup olmadıgını bildiricem saolun
ide de imiş ahci ye aldım açamadım tekrar ide aldım bende
ahmeteminmerA
kullanıcısına yanıt
evet anakart usb ses vs.vs. ne varsa artık
format atmak yerine format atmadan üstüne kur bir daha hem verilerin kaybolmaz hem daha sağlıklı olur.
ahmeteminmerA
kullanıcısına yanıt
Olayı tam anlamasam da eğer diğer pc den çıkardığınız windows 7 yeni pc de çalıştırmaya çalışıyorsanız çalışmaz windows 3 donanım değişikliğinde windowsu kitler. Muhtemelen sorununuz burada başlıyor siz bunu açmak istiyorsunuz formatlamadan pek mumkun değil ama üzerinde kurulum yaparsanız arkadaşın dediği gibi programları kaybetsenizde enazından c deki klasor içlerindeki dosyalarınıza bir şey olmayacaktır.
Kolay Gelsin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme