Şimdi Ara

Bilgisayar açılınca donuyor ve kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarı açınca ya açılırken ya da açıldıktan sonra donup kapanıyor. Başka hard disk denedim ramlerin yerini değiştirdim tek tek taktım işlemciyi çıkarıp tekrar taktım ama sorun devam ediyor hala. Yardımcı olursanız sevinirim.Anakartım gigabyte p31 s3g , işlemci core 2 duo 2.53ghz model numarasını unuttum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ram yuvalarını değiştirmeyi denemişsin zaten, donanımsal olarak ram ya da anakartta problem olabilir. İşletim sistemi de sorunlu olabilir. Sanırım işletim sistemiyle alakalı bir durum format atmayı denersen çözüleceğini düşünüyorum. Format atmana rağmen halen kapanma problemi varsa anakarttan olabilir.

Kapanırken bi uyarı veriyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri121

Ram yuvalarını değiştirmeyi denemişsin zaten, donanımsal olarak ram ya da anakartta problem olabilir. İşletim sistemi de sorunlu olabilir. Sanırım işletim sistemiyle alakalı bir durum format atmayı denersen çözüleceğini düşünüyorum. Format atmana rağmen halen kapanma problemi varsa anakarttan olabilir.

Kapanırken bi uyarı veriyormu ?

Format atmayı denemedim ama atılacağını zannetmiyorum. Biosda bile kapanıyor pc. Önceden donup bir sure sonra kapanıyordu bu aralar hemen açılırken kapanmaya başladı. Uyarı vs bir şey vermiyor kapanırken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.