Şimdi Ara

Bilgisayar açıldıktan sonra ekran görüntüsü geç geliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar power tuşuna basıyorum. Bilgisayar açılıyor. Yaklaşık 20-30 saniye bekledikten sonra Dıt sesi geliyor ve ondan sonra monitöre post ekranı görüntüsü geliyor. Ekran kartı 1 günlük, eski ekran kartında böyle bir şey olmuyordu. Bunun sebebi ne olabilir sizce ?

• anakartın o ekran kartını desteklemiyor dur eskisinin aynısını al
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhangocmen94

Arkadaşlar power tuşuna basıyorum. Bilgisayar açılıyor. Yaklaşık 20-30 saniye bekledikten sonra Dıt sesi geliyor ve ondan sonra monitöre post ekranı görüntüsü geliyor. Ekran kartı 1 günlük, eski ekran kartında böyle bir şey olmuyordu. Bunun sebebi ne olabilir sizce ?

Sanırım eski kartınızın sürücülerini tam olarak kaldıramadınız,Size önerim temiz bir format atın güncel sürücüleri indirip kurun sorun kalmaycaktır.Ayrıca anakartınız ekran kartını desteklemese hiç görüntü alamazdınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

quote:

Orijinalden alıntı: gokhangocmen94

Arkadaşlar power tuşuna basıyorum. Bilgisayar açılıyor. Yaklaşık 20-30 saniye bekledikten sonra Dıt sesi geliyor ve ondan sonra monitöre post ekranı görüntüsü geliyor. Ekran kartı 1 günlük, eski ekran kartında böyle bir şey olmuyordu. Bunun sebebi ne olabilir sizce ?

Sanırım eski kartınızın sürücülerini tam olarak kaldıramadınız,Size önerim temiz bir format atın güncel sürücüleri indirip kurun sorun kalmaycaktır.Ayrıca anakartınız ekran kartını desteklemese hiç görüntü alamazdınız.

Katılıyorum desteklememe gibi bir durum yok. Zaten görüntü geldikten sonra hiç bir sıkıntı yok.
    Yalnız şöyle bir durum var bilgisayara komple format attım zaten.
    Birde sürücü işletim sistemi açıldıktan sonra devreye girer. Post ekranından önce herhangi bir sürücü devreye girmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhangocmen94 -- 5 Temmuz 2014; 1:29:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enes yağmur

anakartın o ekran kartını desteklemiyor dur eskisinin aynısını al

EKRAN KARTI
    ANAKART
    Desteklememe gibi bir durum söz konusu değil. Zaten ekran kartı değiştirilebilir bir şeydir. Eskisinin aynısını almak bir çözüm değildir.

• Bios ayarlarına bir bakın hatta önce default yapıp daha sonra yapılandırın farkına varmadan format esnasında bir değişiklik yapılmış olabilir,ekran kartını monte ederken hdd,ram vs diğer bileşenlere dokunmuş olabilirsiniz aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef.

@
    gokhangocmen94
  • Kartınızın beta driverını kurmayı deneyin ve kartınızın kronik problemleri var mı bir bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.