Şimdi Ara

Bilgisayar açıldıktan sonra donuyor(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Benim sorunum başlıktaki gibi bilgisayarımın açıldıktan sonra donmasıyla ilgili. Fare hareket ediyor fakat bir işlem yapamıyorum. Ctrl+Alt+Del yapıyorum fakat görev yöneticisi başlatılmıyor. Güvenli modda bilgisayar sorunsuz çalışıyor. Çözümünü hiç bir yerde bulamadım.
    Windows 7 ultimate 32 bit kullanıyorum.
    İşlemci İntel core i7 q720 (1.60 GHz)
    Ram 4 GB
    Ekran Kartı ATI Radeon HD 5000
    Bir de şöyle bir şey var:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanitas -- 16 Haziran 2013; 18:30:56 >

• sa, anlattıklarınızdan daonol türevi bi virüs olduğunu düşnüyorum. daonol diye google a yazıp aratırsanız zannederim çözüme ulaşırsınız saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1274

sa, anlattıklarınızdan daonol türevi bi virüs olduğunu düşnüyorum. daonol diye google a yazıp aratırsanız zannederim çözüme ulaşırsınız saygılarımla

Hocam önce cevabınız için teşekkürler. Bilgisayarı Eset be Avira ile tarattım. Herhangi bir şey çıkmadı. Çözümlerde ERD Commander adında bir program gördüm. Şimdi onu indiriyorum. Eğer o da işe yaramazsa format atılacak gibi duruyor.
  • Hacı cpu sıcaklıgına bak biostan.Belki fazla ısınıyordur.Ayrıca fare imleci hareket ediyorsa muhtemelen işlemci donuyodur.Eğer imkanın varsa işlemciyi söküp tekrar tak . kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkn3899

Hacı cpu sıcaklıgına bak biostan.Belki fazla ısınıyordur.Ayrıca fare imleci hareket ediyorsa muhtemelen işlemci donuyodur.Eğer imkanın varsa işlemciyi söküp tekrar tak . kolay gelsin

Hocam cevabın için teşekkürler. Sıcaklıktan olduğunu sanmıyorum.Bilgisayarı sabah açtığımda(9 saat kapalı kaldı) yine aynıydı. Dizüstü bilgisayar olduğundan işlemciye dokunamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanitas

quote:

Orijinalden alıntı: frkn3899

Hacı cpu sıcaklıgına bak biostan.Belki fazla ısınıyordur.Ayrıca fare imleci hareket ediyorsa muhtemelen işlemci donuyodur.Eğer imkanın varsa işlemciyi söküp tekrar tak . kolay gelsin

Hocam cevabın için teşekkürler. Sıcaklıktan olduğunu sanmıyorum.Bilgisayarı sabah açtığımda(9 saat kapalı kaldı) yine aynıydı. Dizüstü bilgisayar olduğundan işlemciye dokunamıyorum.

Son bir şey daha dene .Belki hdd den oluyordur. Onu çıkarıp tak .Bide mümkünse advandec system care indir.Güvenli modda advandec system care ile tarat .O muhtemelen
    hatayı bulacaktır

• başlat - > çalıştır -> msconfig -> başlangıç sekmesindeki uuygulamarı kontrol et. gereksizleri kapat yada hepsini kapat. sistemi yeniden başlat. sorun devam ediyormu kontrol et.
    sorun ortadan kalkarsa aynı yerden antivirüs gibi kritik uygulamaları tekrar aktif edebilirsin ;)

---
    görev yöneticisinde işlemciye yüklenen uygulama var mı kontol et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxCooLxXx

başlat - > çalıştır -> msconfig -> başlangıç sekmesindeki uuygulamarı kontrol et. gereksizleri kapat yada hepsini kapat. sistemi yeniden başlat. sorun devam ediyormu kontrol et.
    sorun ortadan kalkarsa aynı yerden antivirüs gibi kritik uygulamaları tekrar aktif edebilirsin ;)

---
    görev yöneticisinde işlemciye yüklenen uygulama var mı kontol et.

Hocam uygulamaların neredeyse hepsini kapattım.

Ayrıca güvenli mod dışında görev yöneticisi açılmıyor.

• sanitas kullanıcısına yanıt
    virüs yemişsin yada sistem ayarların bir şekilde birbirine girmiş.
    normal modda görev yöneticisi açmaya çalışığın zaman bir hatamı veriyor ? (ctrl + alt + delete kombinasyonu ile)
    bir şekilde combofix indir ve sistemi combofix ile tara (normal modda)
  • Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Sorunum çözüldü. Öncelikle advandec system care ile güvenli modda taradım. Sonrasında combofix indirdim ve normal modda taradım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanitas -- 16 Haziran 2013; 18:35:49 >
  • Önemli değil hacı ne zaman ne olursa hemen mesaj at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.