Şimdi Ara

Bilgisayar 45 dk da bir kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar durup dururken bilgisayar kendini kapatıyor. Bazen 1 buçuk saat bazen 45 dk, ortalama bu sürelerde. Ama öyle pat diye kapanma değil bu. Baya bildiğiniz bilgisayar kapatılıyor yazısı geliyor ekrana, sonra kapatıyor. Yeniden başlatmıyor.
    Windows 8.1 Enterprise kullanıyorum şu an. Orjinal değil. Bir ara kmspico ile orjinal yapayım dedim oldu, sonra tekrar biraz kurcalayıp bozdum şu an orjinal değil olarak gözüküyor. Belki alakası vardır diye anlattım. .NET FRAMEWORK son sürümü indirdim. Kasayı açtım temizledim. Sorun ne bilmiyorum. Ne yapmalıyım ?

• temiz bir windows kurup denediniz mi tekrardan?
  • Hocam format atsam %99 çözülür sorun ama bunu yapmak istemiyorum :/
  • araştırdım biraz dostum ,enterprise ile ilgili bir problemmiş ,eğer windowsunuzu 180 gün içinde yenilemezseniz bilgisayarınız her 1 saatte bir kapanır yazıyor makalede,resmi windows makalesi.kesinlikle problem o kurcalamanızdan kaynaklanıyor.
  • Hocam kaynağını atar mısınız bana ben denk gelmemiştim. Orjinalini kuracağım fakat daha değil :(
  • Teşekkür ederim hocam demek sıkıntı buymuş. En azından sebebini bulduk sağolasınız :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ısınma durumu var mı peki
  • Isınma durumu yok. Olsa zaten kapatılıyor demez çat diye kapanır herhalde. Orjinal windowsu yükleyene kadar saatte 1 kapanacak anlaşılan. Ne yapabilirim bu konuda öneriniz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasquraiT

Isınma durumu yok. Olsa zaten kapatılıyor demez çat diye kapanır herhalde. Orjinal windowsu yükleyene kadar saatte 1 kapanacak anlaşılan. Ne yapabilirim bu konuda öneriniz var mı

Bence yapılacak tek şey orijinale dönmek.
  • Hocam orjinali ayın 6 sonda elime gelecek. O zamana kadar idare etmem lazım :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.